Συνάντηση του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον δήμαρχο Ερμιονίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνάντηση του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον δήμαρχο Ερμιονίδας

Δεκέμβριος 20, 2023 - 13:11

Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κ. Νίκος Τράκας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο και ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του Δήμου Ερμιονίδας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας κα Ευαγγελία Τσατσούλη, καθώς επίσης και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, σε ιδιαίτερα θετικό και καλό κλίμα, με τον κ. Γεωργόπουλο να αναγνωρίζει την προσφορά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε αρκετούς τομείς, όπως ο τομέας της Καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας δεσμεύτηκε στον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. πώς θα τηρήσει την υπόσχεση του και μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2023 θα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο νέο πενθήμερο, κυλιόμενο ωράριο σε 24ωρη βάση εργασίας για τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

Συζητήθηκαν επίσης μεταξύ των δύο πλευρών θέματα που αφορούν στις υποδομές, όπως η βελτίωση των αποδυτηρίων, οι δαπάνες των οποίων σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας θα προβλεφθούν στον προϋπολογισμό του 2024.

Η Δημοτική Αρχή, όπως ανέφερε στον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κ. Νίκο Τράκα, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζομένους και θα διεκδικεί μαζί τους οτιδήποτε συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και του νομικού πλαισίου, ώστε να ανταποκρίνονται με ασφάλεια στα καθήκοντά τους και να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους Δημότες.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να επαναλάβουν τη συνάντηση τους σε μία προσπάθεια η επικοινωνία και η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων να αποτελέσουν τη βάση επίλυσης προβλημάτων των εργαζομένων σε υπηρεσίες τόσο της Καθαριότητας όσο και άλλων του Δήμου Ερμιονίδας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.