Θανατηφόρο τροχαίο με ανατροπή οχήματος στον Κόμβο Στέρνας - Θύμα 24χρονος άνδρας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Θανατηφόρο τροχαίο με ανατροπή οχήματος στον Κόμβο Στέρνας - Θύμα 24χρονος άνδρας

Δεκέμβριος 24, 2023 - 09:00

φωτογραφία αρχείου Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Δυστυχώς η χθεσινή ημέρα σημαδεύτηκε από ένα θανατηφόρο τροχαίο, που συνέβη στον Κόμβο της Στέρνας στην Εθνική Οδό με θύμα έναν 24χρονο και τραυματία έναν 23χρονο.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, όχημα που οδηγούσε 24χρονος και στο οποίο επέβαινε 23χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, στο 126ο χλμ. της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Καλαμάτας, στο ύψος του κόμβου της Στέρνας.

Το αυτοκίνητο εξαιτίας της σύγκρουσης, ανετράπη και «προσγειώθηκε» πάνω στις μπάρες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου οδηγού και τον τραυματισμό, ευτυχώς ελαφρό, του 23χρονου συνεπιβάτη.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου για τα αίτια του δυστυχήματος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Χθες (23.12.2023) το πρωί, στο 126 ο χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών - Τρίπολης - Καλαμάτας και, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός και επέβαινε 23χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (προστατευτικές μπάρες) και στη συνέχεια ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου και τον τραυματισμό του 23χρονου. Τραυματίας μεταφέρθηκεΝ στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.