Χάντμπολ: Τεράστια πρόκριση για την Εθνική Εφήβων στην τελική φάση του EURO24

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ: Τεράστια πρόκριση για την Εθνική Εφήβων στην τελική φάση του EURO24

Ιανουάριος 09, 2024 - 10:34

Τεράστια πρόκριση για την Εθνική ομάδα χάντμπολ K18 στην τελική φάση του EURO24 που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στο Μαυροβούνιο.

Μετά από 27 χρόνια η Εθνική εφήβων θα δώσει το παρών σε μια μεγάλη διοργάνωση αφού η ομάδα του Αντώνη Δασκάλου κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον προκριματικό όμιλο που διεξήχθη στην πόλη Κιέτι της Ιταλίας.

 Αντίπαλοι της εθνικής μας ομάδας ήταν η οικοδέσποινα Ιταλία ,η Λιθουανία και η Ολλανδία. Παρότι στην πρεμιέρα απέναντι στους Ιταλούς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήρθε ισόπαλο (21-21 ,) δεν πτοήθηκε , και με νίκη κόντρα στην Λιθουανία  (27-21) και (25-20) με την Ολλανδία κατάφερε να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου και να πανηγυρίσει μια μεγάλη πρόκριση   .

 Μέλος της Εθνικής και εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχίας αυτής είναι ,ο Περικλής Ορφανός, παίκτης του Διομήδη Άργους και ένα παιδί που έχει μεγαλώσει στο Άργος μιλάει στο ArgolidaPortal.gr για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro2024.

"Είμαστε  πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να δεθούμε  με τα παιδιά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και να καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Η ομάδα έπαιξε με πάθος και πειθαρχία και κατάφερε να μείνει αήττητη και να προκριθεί. Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου αλλά και το προπονητικό σταφ που έπαιξε καθοριστικό ρόλο"

Γιάννης Στεφανίτσης