Ανδρέας Πουλάς: Να επιλυθούν τα προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος του Ν. Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανδρέας Πουλάς: Να επιλυθούν τα προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος του Ν. Αργολίδας

Ιανουάριος 16, 2024 - 13:40

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την επίλυση των προβλημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας όπως αναφέρονται σε σχετικό έγγραφο του Σωματείου Πυροσβεστών Αργολίδας – Αρκαδίας ζητά ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2024

Προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Κικίλια

Θέμα: «Να επιλυθούν τα προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος του Ν. Αργολίδας»

Κύριε Υπουργέ,
Σας καταθέτω έγγραφο του Σωματείου Πυροσβεστών Αργολίδας – Αρκαδίας με το οποίο ζητούν να επιλυθούν και να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα στο Νομό Αργολίδας.

Ειδικότερα, ζητούν την αναβάθμιση του Π.Κ. Κρανιδίου σε Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς επίσης και την μετατροπή του Εποχικού Κλιμακίου Νέας Επιδαύρου σε Μόνιμο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο λόγω αυξημένων επιχειρησιακών αναγκών σε αυτές τις περιοχές.

Επιπλέον, αναφέρονται στις μετακινήσεις προσωπικού που γίνονται κάθε χρόνο από την Αργολίδα σε άλλες περιοχές, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργολίδας με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια και την ετοιμότητα σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιών αλλά και για τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες που καλείται να αντιμετωπίσει το υπάρχον προσωπικό.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Ο βουλευτής

Ανδρέας Πουλάς