Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Καρυάς διοργανώνει δενδροφύτευση

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Καρυάς διοργανώνει δενδροφύτευση

Ιανουάριος 22, 2024 - 18:51

Ο εξωραϊστικός και πολιτιστικός Σύλλογος απανταχού Καρυωτών και φίλων της Καρυάς "Το Αρτεμίσιο'' διοργανώνει δενδροφύτευση στη θέση Αη Λιας, στην Καρυά, την Κυριακή 28/1/2024.

 Η δράση υλοποιείται με την έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας, της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας και έχει τύχει μεγάλης υποστήριξης από πολλούς ιδιώτες και σημαντικές επιχειρήσεις - φορείς. 

Οι φορείς που έχουν στηρίξει μέχρι τώρα την πρωτοβουλία είναι το Fougaro Artcenter, η εταιρεία Λεούσης και η εταιρεία Σύρμος Λεβαντής ΑΒΕΕ. 

Θερμός υποστηρικτής είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός We4All με την Hellenic Initiative

Τη δράση καλύπτει με τους εθελοντές της η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Αργολίδας. 

Το Δ.Σ του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά ιδιώτες και φορείς για την καθοριστική συμβολή τους. 

Η πρόσκληση έχει αποσταλεί σε όλα τα δημοτικά σχολεία και γυμνάσια της Αργολίδας, με σκοπό να κινητοποιηθούν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία αυτή. 

Για περισσότερες οδηγίες και καλύτερη υλοποίηση της δράσης, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο https://forms.gle/Nn6Jrg5516qEdx6dA 

Η δράση υλοποιείται σε ορεινό έδαφος  με κλίση, γι' αυτό παρακαλούμε τους συμμετέχοντες να προσέχουν και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των εθελοντών που θα συντονίζουν τη δράση.

Στην περίπτωση έκτακτων καιρικών συνθηκών θα δημοσιευτεί έγκαιρα σχετικό δελτίο τύπου.

Εκ του Δ.Σ. του συλλόγου

Ημερομηνία: 
Κυριακή, 28 Ιανουάριος, 2024 - 08:00