Πετράκος: Αλληλεγγύη στον Δημήτρη Φαββατά - Εξοντωτική αγωγή εναντίον του από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πετράκος: Αλληλεγγύη στον Δημήτρη Φαββατά - Εξοντωτική αγωγή εναντίον του από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Ιανουάριος 24, 2024 - 09:20

Δήλωση του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας  Θανάση Πετράκου:

Εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον Δημήτρη Φαββατά, πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας εναντίον του όποιου κατέθεσε, εξοντωτική αγωγή ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, με την οποία του ζητά 150 χιλιάδες ευρώ.

Πριν την αγωγή ο Μητροπολίτης επιτέθηκε με απαράδεκτους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του Προέδρου του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ οι οποίοι δεν αρμόζουν σε ιεράρχη.

Αιτία για όλα αυτά ήταν το ότι ο Δημήτρης Φαββατάς, κατάγγειλε δημόσια, καταχρηστικές απολύσεις εργαζομένων , μεταξύ των οποίων, εγκύου, ΑΜΕΑ και συνδικαλιστών, από το Ίδρυμα "Στέγη της Εκκλησίας"

Ο Δημήτρης Φαββατάς διώκεται γιατί άσκησε τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα, αυτά που του ανέθεσαν οι εργαζόμενοι με τη ψήφο τους.

Είναι λυπηρό και συγχρόνως απαράδεκτο το ότι ο Μητροπολίτης ενεργεί με αυτόν τον εκδικητικό τρόπο επιδιώκοντας να τρομοκρατήσει το συνδικαλιστικό κίνημα.

Απαιτούμε  να αποσύρει ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας  την απαράδεκτη  και εξοντωτική αγωγή  που κατέθεσε κατά του Προέδρου Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας Δημήτρη  Φαββατά

Θανάσης Πετράκος, πρώην βουλευτής Μεσσηνίας