Λαϊκές Αγορές: Παράταση στους Παραγωγούς για την προμήθεια POS

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λαϊκές Αγορές: Παράταση στους Παραγωγούς για την προμήθεια POS

Ιανουάριος 29, 2024 - 11:50

Περιθώριο έως τις 29 Φεβρουαρίου έχουν οι Παραγωγοί της Λαϊκής Αγοράς, για την παραγγελία συσκευής τερματικού πληρωμής POS.

Όσοι ήδη έχουν μηχάνημα μπορεί , είτε να γίνει διασύνδεση με την υπάρχουσα ταμειακή τους μηχανή, είτε να γίνει διασύνδεση μηχανήματος – POS- δύο σε ένα -με καταληκτική ημερομηνία να είναι η 29 η Φεβρουαρίου.

Όσοι έως και σήμερα δεν έχουν προβεί σε παραγγελία μηχανήματος – POS-και θα την πραγματοποιήσουν ως 29 Φεβρουαρίου, δίνεται η δυνατότητα να είναι εμπρόθεσμοι στη διασύνδεση με την υπάρχουσα ταμειακή τους μηχανή, είτε στη διασύνδεση μηχανήματος – POS-δύο σε ένα έως 31 Μαρτίου 2024.

Στις 4 Φεβρουαρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την επιδότηση-voucher- ταμειακής και – POS-. Έπειτα από ενημέρωση της Ομοσπονδίας των παραγωγών, από τεχνικές εταιρείες ταμειακών μηχανών και μηχανημάτων – POS-, τραπεζών και διαφόρων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, θα μπορούν να συνδεθούν οι υπάρχουσες ταμειακές μηχανές και μηχάνημα – POS-. δίχως να υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στη λειτουργία τους.