Α1 Αργολίδας: Νίκη του Αργοναύτη 2-0 τον Ερμή Κιβερίου (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α1 Αργολίδας: Νίκη του Αργοναύτη 2-0 τον Ερμή Κιβερίου (φωτο-βίντεο)

Ιανουάριος 29, 2024 - 21:59

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τον Αργοναύτη Ν. Κίου αφού στο Κιβέρι επιβλήθηκε του Ερμή με 2-0.

Ο Αργοναύτης παρουσιάστηκε αρκετά δυνατός και με πολύ συμπαγή και αποτελεσματική άμυνα, ενώ στις αντεπιθέσεις που επιχείρησε στάθηκε και πολύ αποτελεσματικός αφού πέτυχε δύο γκολ και μάλιστα σε καθοριστικά σημεία.  

Ο Ερμής Κιβερίου είχε την απόλυτη υπεροχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας, όμως δεν είχε αποτελεσματικότητα και μένοντας στο μηδέν για αρκετή ώρα, έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Αργοναύτη να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και να πάρουν μια σπουδαία νίκη.

Μόλις στο 5' μετά από λάθος αμυντικού, ο Μανέτας πλάσαρε τον Σκλαβούνο όμως είδε τη μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται από αμυντικούς.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να φτάσουν στην περιοχή του Αργοναύτη αλλά η συμπαγής άμυνα του, δεν επέτρεπε σοβαρούς κινδύνους. Λίγο πριν το 20' ο Αργοναύτης εκτέλεσε φάουλ, ο Ευσταθίου έκανε συρτή παράλληλη σέντρα και ο Λίτσο από κοντά πλάσαρε και άνοιξε το σκορ.

 Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν την υπεροχή αλλά οι επιθέσεις τους αποκρούστηκαν από τους ηρωικούς αμυτικούς του Αργοναύτη, οι οποίοι εγκατέλειψαν κάθε επιθετική προσπάθεια για να κρατήσουν το 0-1.

Το α΄ημίχρονο έκλεισε με αρκετές πλαγιοκοπήσεις από τους παίκτες του Ερμή αλλά χωρίς την μεγάλη ευκαιρία.

Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία από τον Βαρβουλέτο που επιχείρησε γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, πίεσαν ακόμη περισσότερο αλλά το γκολ δεν ήρθε. Σαν να μην έφτανε όμως αυτό σε μια φάση που άναψε τα αίματα, ο διαιτητής έδωσε φάουλ εναντίον του Ερμή, απόφαση που έφερε έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες των γηπεδούχων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι ήταν υπέρ τους. Στη συνέχεια της φάσης, ο Κλειούφης με περίεργη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για να ξεσπάσουν νέες διαμαρτυρίες.

Όλες οι προσπάθειες από τους παίκτες του Ερμή προσέκρουσαν στην άμυνα των παικτών του Αργοναύτη και έτσι το ματς τελείωσε με μεγάλη νίκη των φιλοξενουμένων.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

ArgolidaPortal.gr Α1 Αργολίδας Ερμής Κιβερίου - Αργοναύτης Ν. Κίου 0-2