Κ. Μάκαρης:Η εξυγίανση και η κάθαρση από την δωδεκαετία της Κωστουρικής κακοδιαχείρισης είναι επιβεβλημένο να λάβει τέλος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κ. Μάκαρης:Η εξυγίανση και η κάθαρση από την δωδεκαετία της Κωστουρικής κακοδιαχείρισης είναι επιβεβλημένο να λάβει τέλος

Ιανουάριος 30, 2024 - 15:30

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Εποχή» Κωνσταντίνος Μάκαρης αποδεικνύει εμπράκτως, ακόμη μία φορά, ότι ο λόγος του αποτελεί δέσμευση τόσο για τον ίδιο όσο και για την αυτοδιοικητική πένα με την οποία η Παράταξη αφήνει το δικό της αφήγημα στον Δήμο Ναυπλιέων.

Ενημερώνουμε ότι κατά το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Κωνσταντίνος Μάκαρης αιτήθηκε τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων του Δήμου από ορκωτούς λογιστές ενώ τόνισε ότι η εμπλοκή Εισαγγελέα, εάν και εφόσον κριθεί αναγκαία, θα είναι μονόδρομος. Η πρόταση αυτή είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της παράταξης.

Η εξυγίανση και η κάθαρση από την δωδεκαετία της Κωστουρικής κακοδιαχείρισης είναι επιβεβλημένο να λάβει τέλος και αυτό γίνεται μόνο μέσα από την οδό της διαφάνειας και της νομιμότητας.

Τέλος, καλούμε τους πολίτες του Ναυπλίου να στηρίξουν κάθε πρόταση η οποία φέρνει τον Δήμο μας ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια και την αξιοπρέπεια που του αξίζει, καταδικάζοντας την μικροπολιτική που εν δυνάμει ασκείται στους διαδρόμους του Δημαρχείου και απαιτώντας ανοικτά χαρτιά από τους διοικούντες, πρώην και νυν.

Δελτίο Τύπου