Κοπή πίτας του Πανναυπλιακού παρουσία του Κωνσταντίνου Μάκαρη (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κοπή πίτας του Πανναυπλιακού παρουσία του Κωνσταντίνου Μάκαρη (φωτο)

Φεβρουάριος 08, 2024 - 21:22

Απόψε η διοίκηση του Πανναυπλιακού πραγματοποίησε μια εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση , με αφορμή την κοπή της πίτας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στην εκδήλωση, ο Κωνσταντίνος Μάκαρης, πήρε το λόγο για να μοιραστεί τους στόχους του για την ανερχόμενη ομάδα.

Μίλησε με πάθος και αποφασιστικότητα για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για τον Πανναυπλιακό. Επισήμανε ότι η ομάδα διαθέτει ταλέντο, αφοσίωση και την ικανότητα να κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους. Αναφέρθηκε επίσης στη σημασία της ομαδικότητας και της ενότητας, καθώς αυτά είναι τα βασικά στοιχεία για την επίτευξη μεγάλων επιτυχιών.

Η κοπή της πίτας ανέλαβε ο αρχηγός της ομάδας, Χάρης Αντωνιάδης, ο οποίος εκπροσωπεί το πνεύμα της ομαδικότητας, του αγώνα και της αφοσίωσης προς την ομάδα.

Ο κ. Αντωνιάδης ευχήθηκε σε όλους μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν και εξέφρασε τη βαθιά του πίστη ότι, με τη συνεργασία , μπορούμε να επιτύχουμε μεγάλα πράγματα.

«Η παρουσία του Κωνσταντίνου Μάκαρη και η δέσμευσή του για την ανάπτυξη της ομάδας μας αποδεικνύουν τη σοβαρότητα και τη φιλοδοξία μας στον χώρο του ποδοσφαίρου. Με την υποστήριξη του, είμαστε ακόμα πιο αποφασισμένοι να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό προφίλ, ανεβαίνοντας έτσι αναπάντεχα ψηλά στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή.

Ο Πανναυπλιακός ευγνωμονεί τον κ. Μάκαρη για τη χορηγική του συμβολή και για τα λόγια του που μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να προχωρήσουμε μπροστά.

Ακολουθούν μεγάλα πράγματα για τον Πανναυπλιακό! Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά, να δείξουμε την αξία μας και να προσφέρουμε συναρπαστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο!

Δελτίο Τύπου