Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας: Ήθελαν να διακοπεί το δημοτικό συμβούλιο Ερμιονίδας και να μην παρθούν αποφάσεις

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας: Ήθελαν να διακοπεί το δημοτικό συμβούλιο Ερμιονίδας και να μην παρθούν αποφάσεις

Φεβρουάριος 13, 2024 - 12:37

Δεν τα κατάφεραν εχθές όσοι προσπάθησαν να δυναμιτίσουν την προσπάθεια που καταβάλει το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας- Σ.Ε.Τ.Α.Α να λυθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας το θέμα σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία των Υπηρεσιών στις Ανταποδοτικές Υπηρεσίες.

Ήθελαν να διακοπεί το Δημοτικό Συμβούλιο και να μην παρθούν αποφάσεις. Το αποτέλεσμα θα ήταν να διαιωνίζεται η κατάσταση και να μη βρίσκεται λύση.

Εμείς μαζί με την παρουσία της Ομοσπονδίας και χωρίς Δικηγόρους που κάποιοι τους κάνουν διαφήμιση, καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική απόφαση που δέχθηκαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, χωρίς να παραβιάζεται το πενθήμερο.

Τονίζουμε σε κάθε τόνο σε κάτι όψιμους εργατοπατέρες που δεν έχουν καμία νομιμοποίηση και καμία θεσμική εκπροσώπηση, να σταματήσουν να βάζουν εμπόδια στον αγώνα που δίνουμε.

Χορτάσαμε από τη "δράση" τους όλα αυτά τα χρόνια.

Χορτάσαμε από τα μεγάλα λόγια και τις τυμπανοκρουσίες.

Εμείς δίνουμε μεθοδικά και αποτελεσματικά τον αγώνα μας και αυτό φαίνεται στους εργαζόμενους μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ

Η Γεν. Γραμματέας

ΙΟΥΛΙΑ ΛΙΑΤΑ