Α1 Αργολίδας: Χωρίς νικητή το ντέρμπι Φοίνικας Επιδαύρου - Πανναυπλιακός 2-2 (φωτο-βιντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α1 Αργολίδας: Χωρίς νικητή το ντέρμπι Φοίνικας Επιδαύρου - Πανναυπλιακός 2-2 (φωτο-βιντεο)

Φεβρουάριος 15, 2024 - 20:58

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Χωρίς νικητή τελείωσε το μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής (εξ αναβολής ) για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας (ΕΠΣ Αργολίδας).

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου και Πανναυπλιακός σε ένα γεμάτο παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Σ' ένα πλούσιο σε θέαμα παιχνίδι  οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 6’ με τον Σελλή , αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα του Ναυπλίου αφού ο σκόρερ της (Σελλής) δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Παρότι έμειναν με 10 παίκτες βρήκαν την λύση και με ένα σουτ λιγο πίσω από το κέντρο ο Παπαϊωάννου έκανε το 0-2 στο 68’.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλευόμενοι την υπεραριθμία μείωσαν αρχικά στο 78’ με τον Χαϊμάνη  και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με  τον Χατζόπουλο στο 81’. Στο 93’ μετά από σουτ του Κάπλατζη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία για ολική ανατροπή.

Στο 95' ο Ταραντίλης αποβλήθηκε και αυτός με δυο κίτρινες κάρτες αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες.

Μπορεί η αναμέτρηση  να μην είχε νικητή αλλά η ομάδα του Ναυπλίου φαίνεται να κέρδισε σε αυτήν την μάχη αφού παρέμεινε με 56 βαθμούς στην πρώτη θέση έναντι 53 που έχει ο Φοίνικας.

Διαιτητές:  Ευάγγελος Μανούχος , Δημήτρης Βεργέτης και Νίκος Μαυροκορδόπουλος. Παρατηρητής Διαιτησίας: Χαρίλαος Νενεκούμης.

Βίντεο https://youtu.be/aI57DTQvsts?si=xM21o8E7P47v7hA8

 ρεπορτάζ Στεφανίτσης Γιάννης, φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 

ArgolidaPortal.gr Α1 Αργολίδας: Φοίνικας Επιδαύρου - Πανναυπλιακός 2-2