Ο 22ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου «Παναγιώτης Παπαβασιλείου» πέρασε στην ιστορία (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο 22ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου «Παναγιώτης Παπαβασιλείου» πέρασε στην ιστορία (φωτο)

Φεβρουάριος 15, 2024 - 21:00

Ο 22ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου «Παναγιώτης Παπαβασιλείου» πέρασε στην ιστορία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, από όλα τα μέρη της Ελλάδας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Οι συμμετοχές και στους δύο αγώνες (15,3 χλμ. και παιδικός αγώνας 1000μ.) ξεπέρασαν για πρώτη φορά τον μαγικό αριθμό των 1000 αθλητών!

Όπως καταλαβαίνετε είναι πλέον ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός για την περιοχή μας- και όχι μόνο-που ξεπερνάει τις δυνατότητες ενός μικρού συλλόγου και απαιτεί τεράστιο χρόνο από τα μέλη του για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του.

 

 

IMG_7991.jpg

Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι όλα λειτούργησαν άψογα και τα λόγια των δρομέων που ακούσαμε στο τέλος του αγώνα επιβεβαιώνουν τη επιτυχία του. Κάποιες αστοχίες που παρουσιάστηκαν τις ακούμε με προσοχή και δίνουμε την υπόσχεση να τις διορθώσουμε. Υπενθυμίζω ότι στη φετινή διοργάνωση είχαμε προσθέσει τον παιδικό αγώνα, δωρεάν φωτογραφίες για όλους από την energyphotos καθώς και βράβευση εκτός της γενικής και στις ηλικιακές κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

IMG_7999.jpg

IMG_8149.jpg

IMG_8391.jpg

Θέλω να τονίσω την τεράστια συμβολή όλων των μελών του συλλόγου στην επιτυχία του αγώνα. Στον Νίκο τον Σιαχάμη που είναι για εμάς παράδειγμα προσφοράς, ανιδιοτέλειας και οργάνωσης, στον Δ. Βλαχοδημήτρη, στον πανταχού παρόντα Δ. Σαμαρτζή, στην Α. Σταματοπούλου, στον Κ. Αγγελόπουλο, στον Γ. Μπάκο και φυσικά στις ψυχές του συλλόγου, Δ. Βύρλα, Γ. Πανοβράκο και Κ. Αναστασίου. Στους, Β. Θεοδοσίου, Σ. Καρανάσιο, Γ. Μανιάτη, Κ. Κατσίρη. Φ. Ροτζιώκου, Γ. Κατσουλιέρη, Χρ. Μαυρόγιαννη Σ. Γαρωνίδου, Γ. Δήμα, Α. Παπαβασιλείου για την άψογη λειτουργία της γραμματείας, τον Γιώργο Πίκη που διέθεσε το αυτοκίνητό του για τη μεταφορά του ρουχισμού των αθλητών από την αφετηρία στον τερματισμό, στους Ι. Κουγιά του Ανδρέα, Ι. Κουγιά του Γεωργίου, Σ. Λιώση για την τροφοδοσία των σταθμών κα και σε όλα τα μέλη μας που αθόρυβα συνετέλεσαν στο κατά γενική ομολογία επιτυχημένο αποτέλεσμα της διοργάνωσης.
 

IMG_7923.jpg

Για τη συνδιοργάνωση θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή του Σ.Δ.Υ. Αργολίδας κ. Γ. Καραπάνο, για την θετική εισήγησή του τον πρόεδρο Κ. Βινατσέλα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα. Σ. Σακοράφα για την έγκριση του αγώνα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ι. Ματζούνη και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Β. Σιδέρη για τις ενέργειές τους, τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Ι. Μαλτέζο ο οποίος έδωσε και την εκκίνηση του αγώνα, τους αντιδημάρχους κα. Α. Αργυροπούλου που φρόντισε για την καθαριότητα του χώρου ευθύνης της, τον κ. Σ. Δαμάλα που παραβρέθηκε στην εκκίνηση, στον τερματισμό του αγώνα και στις απονομές, τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Ναυπλιέων κ. Θ. Πανουτσόπουλο που ήταν παρόν στις απονομές, την Αντιδήμαρχο κα. Ντίνα Καραγιάννη υπεύθυνη καθαριότητας που φρόντισε για την καθαριότητα του χώρου τερματισμού, τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου κ. Χ. Γκούμα για την παραχώρηση του χώρου τερματισμού, τον προϊστάμενο και το προσωπικό του Τμήματος Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού της Π.Ε. Αργολίδας.

IMG_8662.jpg

IMG_7744.jpg

IMG_8562.jpg

Για την Υγειονομική κάλυψη του αγώνα θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω, τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας και την γιατρό του αγώνα κα. Β. Ρούσου, το Νοσοκομείο Αργολίδας Ν.Μ. Ναυπλίου, το ΕΚΑΒ Τρίπολης – Παράρτημα Ναυπλίου , τα δύο ιδιωτικά ασθενοφόρο από την Ιατρική Μέριμνα Αργολίδας – Αρκαδίας,

IMG_8445.jpg

τους εθελοντές από το Περιφερειακό τμήμα του Ε.Ε.Σ Άργους ,του εθελοντές των Σαμαρειτών, Διασωστών του Ε.Ε.Σ Ναυπλίου, τους εθελοντές της Ελληνική Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας.

417438330_7913492165334587_8851233125475054974_n.jpg

IMG_8593.jpg

IMG_8513.jpg

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας, την Διοικήτρια της τροχαίας Άργους, τον διοικητή της τροχαίας Ναυπλίου, τον Λιμενάρχη Ναυπλίου και όλο το προσωπικό που διέθεσαν οι δύο υπηρεσίες κατά το μήκος όλης της διαδρομής.

IMG_7952.jpg

Επίσης ευχαριστώ τους εθελοντές από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους που κάλυψαν τους δύο σταθμούς υδροποσίας.

IMG_8491.jpg

Τον Μέγα χορηγό του αγώνα, ΔΗΜΑΣ ΑΕΒΕ και ιδιαιτέρως τον φίλο και συναθλητή Γ. Δήμα,

IMG_8318.jpg

τον χορηγό ΣΟΥΡΣΟΣ Α.Ε, τους υποστηρικτές, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζήρεια ,

IMG_8214.jpg

IMG_8016.jpg

την εταιρία AQUA COOL SERVICES, την εταιρία Δ. Παναγιωτόπουλος WONDER FOODS, τις εταιρίες ΕXTRA FRUIT και MIDEA FRUIT για τα πορτοκάλια που μας προσέφεραν, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας ΡΕΑ για τους χυμούς,

IMG_8448.jpg

IMG_8451.jpg

τον Διευθυντή κ. Φ. Οικονόμου του ΕΠΑΣ Δ.ΥΠ.Α Αργολίδας που μαζί με τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Α. Σταματίου και τους σπουδαστές ατίμασαν και προσέφεραν εδέσματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

IMG_8469.jpg

 

IMG_8462.jpg

IMG_8629.jpg

Ευχαριστώ επίσης το οινοποιείο Κορωνιώτης, την μελισσοκομεία ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, την εταιρία ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΗΜΑ του Ι. Παπαδόπουλου, τη NOVA ΑΡΓΟΥΣ

IMG_8489.jpg

ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ν. Παναγιωτόπουλο - Π. Κατσαρό Ο.Ε, το ΣΜΥΡΝΕΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΝΗ που πρόσφερε ζεστό ρόφημα στην εκκίνηση, το ξενοδοχείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ για την φιλοξενία συνεργατών, την ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε που προσέφερε έκπτωση 50% στα εισιτήρια για την μετακίνηση των αθλιοτήτων από Αθήνα προς Ναύπλιο και αντίστροφα, την ΙΝΑ TV και το φίλο Γιάννη Κολιγλιάτη που μαζί με τους συνεργάτες του βιντεοσκόπησαν τον αγώνα, την εταιρία ΔΕΔΕΒΕΣΗ Γραφικές Τέχνες για τα αναμνηστικά διπλώματα.

Τον κ. Κ. Αρδάμη που επί σειρά ετών παραχωρεί τον χώρο του.

Τον κ. Χ. Αντωνιάδη που απλόχερα μοιράστηκε μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις του για τα ιστορικά σημεία της διαδρομής.

ARG24_06261.jpg

IMG_8731.jpg

IMG_8739.jpg

 

IMG_8843.jpg

 

IMG_8603.jpg

Τις εταιρίες που συνεργάστηκαν μαζί μας, ATHLETOPIA συνεργάτης τεχνολογίας, την εταιρία OLYMPOUS αθλητικά έπαθλα , την εταιρία FTT ηλεκτρονική χρονομέτρηση, το ταξιδιωτικό γραφείο ΖAFIRIS TOURS, την εταιρία ENERGY PHOTOS φωτογραφικές υπηρεσίες, την εταιρία ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ κάλυψη ηχητικών εκδηλώσεων, την εταιρία EUROPRISE χημικές τουαλέτες και τον κ. Βασίλη Σαρρή ηλεκτρολόγο της διοργάνωσης.

IMG_7892.jpg

IMG_8350.jpg

 

IMG_7829.jpg

ARG24_05533.jpg

Τέλος ένα ακόμη πιο μεγάλο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Παπαβασιλείου, τη σύζυγο του κ. Κυριακή και τον ΣΕΒΑΣ Ναυπλίου που εμπνεύστηκαν, υλοποίησαν και κράτησαν ζωντανές στις μνήμες μας τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Προκόπης Μενάγιας