Ίκαρος Πετρωτού - Φείδων Άργους 2-3: Πήρε το ντέρμπι και ανέβηκε στην κορυφή

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ίκαρος Πετρωτού - Φείδων Άργους 2-3: Πήρε το ντέρμπι και ανέβηκε στην κορυφή

Φεβρουάριος 19, 2024 - 15:56

φωτογραφία αρχείου Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σπουδαία νίκη για τον Φείδωνα Άργους που νίκησε με 3-2 τον Ίκαρο Πετρωτού για την 13η αγωνιστική του β’ ομίλου της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου .

Διπλής σημασίας χαρακτηρίζεται αυτή η νίκη αφού πέρα από τους 3 βαθμούς τα κορίτσια του Άργους σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από την επικράτηση στην Πάτρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Γαλάνη στο 34’ έκανε το 0-1 για να απαντήσει δυο λεπτά αργότερα η Ζώτου ισοφαρίζοντας με κεφαλιά. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Πάτρας έκανε την ανατροπή με την Μούκα στο 58 ‘, αλλά οι παίκτριες του Φείδωνα δεν τα παράτησαν και με ωραία προσπάθεια της Βαλκάνη έκαναν το 2-2 και στο τελευταίο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ η Μούγιου έκανε το 2-3 που φέρνει στην κορυφή την ομάδα του Άργους.

 Ίκαρος Πετρωτού (Α. Ζήκος): Ψάλτη, Τζουρά,  Κέτα (27’ Ράικου), Παπακυριαζή, Τσαραντάνη, Κωστόπουλου (69΄ Καμπούρη), Μούκα, Συρμή, Τσάμη, Ζώτου, Πουρνιά.

Φείδων Άργους (Δ. Τότσικας): Μούγιου Μαρισόφη, Κουκουμάνου, Παπανικολοπούλου, Γκότση, Βαλκάνη, Αρέστη, Γαλάνη, Μούγιου Μαριλέν, Σαμπάνη, Τριανταφύλλου, Τάτα (71’ Σταύρου - 83’ Οικονόμου).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1. Φείδων Άργους     28
2. Ίκαρος Πετρωτού     27
3. Δόξα Πηγαδακίων     21
4. Φλαμίνγκο Μεσολογγίου 18
5. Τίγρεις ΑΠΣ     13
6. Γιάννενα     12
7. Πατίστα ΑΟΠΚ  6
8. Ατρόμητος Ζαρουχλέϊκων  4
9. Άρης Πατρών  4

Στεφανίτσης Γιάννης