Χάντμπολ: Τον Πανελλήνιο αντιμετωπίζει σήμερα ο Διομήδης ΄Αργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ: Τον Πανελλήνιο αντιμετωπίζει σήμερα ο Διομήδης ΄Αργους

Φεβρουάριος 24, 2024 - 11:47

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Τον Πανελλήνιο αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 ο Διομήδης Άργους στο κλειστό της Ν.Κίου για την 16η Αγωνιστική της Handball Premier.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού Ν.Φιλαδέλφειας με 14-21, που την κράτησε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά οι Ολυμπιονίκες την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν στην έδρα τους από την ομάδα της Πυλαίας με 26-29 και παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς. Σημαντικό να αναφέρουμε ότι η αθηναϊκή ομάδα πριν λίγα 24ωρα προέβη σε αλλαγή προπονητή, με τον Θοδωρή Γκίνη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία στην θέση του Νίκου Σαμαρά.

Χριστόφορος Τσακουρίδης (αθλητής Διομήδη Άργους)

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια ένα διαφορετικό πρόσωπο, το οποίο σκοπεύουμε να διατηρήσουμε μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Όλα τα παιδιά, λόγω της κακής μας εμφάνισης στο Κύπελλο, θέλουν να δώσουν απαντήσεις τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι και ελπίζω ο κόσμος μας να είναι δίπλα μας για ένα ακόμα παιχνίδι!»

Στεφανίτσης Γιάννης