Στην "2η Γιορτή Μανταρινιού" στο Δρέπανο ο Στέφανος Κασσελάκης (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στην "2η Γιορτή Μανταρινιού" στο Δρέπανο ο Στέφανος Κασσελάκης (φωτο)

Μάρτιος 03, 2024 - 14:07

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στην "2η Γιορτή Μανταρινιού" που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου βρέθηκε την Κυριακή το πρωί 3 Μαρτίου, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνοδευόμενος από το βουλευτή Γιώργο Γαβρήλο και στελέχη του κόμματος, επισκέφτηκε την περιοχή, συνομίλησε με τους πολίτες, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καλλιέργεια του μανταρινιού και συμμετείχε στη γιορτή.

Η Γιορτή Μανταρινιού είναι μία γιορτή τοπικών γεύσεων με βασικό σκοπό την προβολή και την διάδοση των εξαιρετικών προϊόντων και τη διατήρηση της παράδοσης, ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτιστικού πλούτου του τόπου. Διοργανώνεται απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Στέφανος Κασσελάκης: «Σήμερα βρέθηκα στο Δρέπανο Αργολίδας για την ετήσια γιορτή μανταρινιού.

Κόντρα στα προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα, οι άνθρωποι εδώ συνεχίζουν να μοχθούν και να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες.

Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ θα είμαστε δίπλα τους, στήριγμά τους. Αλλάζουμε, διευρυνόμαστε. Και θα εργαστούμε για να μπορέσει η περιφέρεια να αναγεννηθεί. Στο τέλος της γιορτής με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Μια βόλτα με τη…Σελήνη!» 

Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος