Βίντεο: Φείδων Άργους - Φλαμίνγκο Μεσολογγίου 3-1, Β΄ Εθνική Γυναικών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βίντεο: Φείδων Άργους - Φλαμίνγκο Μεσολογγίου 3-1, Β΄ Εθνική Γυναικών

Μάρτιος 03, 2024 - 22:31

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Δείτε στο βίντεο φάσεις και τα γκολ του αγώνα Φείδων Άργους - Φλαμίνγκο Μεσολογγίου 3-1, για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών, 14η αγωνιστική, 2ος όμιλος:

Νικητής αναδείχθηκε ο Φείδωνας στην αναμέτρηση με την ομάδα του Μεσολογγίου για την 14η αγωνιστική της Β' Εθνικής Γυναικών. Με τη νίκη αυτή διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του β' ομίλου.
Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο Κιβερίου, σε εξαιρετική ατμόσφαιρα και παρουσία πολλών φιλάθλων. 
Ο Φείδων ήταν κυρίαρχος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ.
Το Μεσολόγγι παρουσίασε μια πολύ συμπαγή διάταξη και απείλησε κυρίως με αντεπιθεσεις και στατικές φάσεις. 
Το σκορ άνοιξε η Γαλάνη με αριστερό πλασέ στο 17', με την Τριανταφύλλου να γράφει το 2-0 στο 55' με όμορφο γυριστό σουτ. Το Μεσολόγγι μείωσε στο 79' με εκπληκτικό μακρινό σουτ της Βραζιλιάνας επιθετικού Maynara Moraes de Souza, ενώ λίγο αργότερα η Παπαδογεώργου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας του Φείδωνα και νικήθηκε σε τετ-α-τετ από την Μούγιου Μ-Σ. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε ύστερα από προσωπική ενέργεια της Μαριλένας Μούγιου στο 85'.
ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ (Δ. Τότσικας): Μούγιου Μ-Σ, Κουκουμάνου (75' Βλάχου), Παπανικολοπούλου, Γκότση, Βαλκάνη, Αρέστη, Γαλάνη, Μούγιου Μ-Λ, Σαμπάνη (87' Ευθυμίου), Τριανταφύλλου, Τάτα (65' Δημητρίου).
MSL FC (Γ. Γουλής): Souza Graziele, Πετσίνη (68' Βητοράτου), Αρβάλη (75' Τσιρογιάννη), Σταυροπούλου, Βασιλείου (90' Γούμενου), Παπαδογεώργου (68' Πολύζου), Παπαϊωάννου (90' Αρβανίτη), Maynara Moraes, Βράνα-Τριανταφύλλου, Χριστοπουλου, Ροζάκη.

ArgolidaPortal.gr Ποδόσφαιρο Β΄ Εθνική Γυναικών: Φείδων Άργους - Φλαμίνγκο Μεσολογγίου 3-1