Με μεγάλη επιτυχία η 2η Γιορτή Μανταρινιού στο Δρέπανο Αργολίδας (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με μεγάλη επιτυχία η 2η Γιορτή Μανταρινιού στο Δρέπανο Αργολίδας (φωτο)

Μάρτιος 04, 2024 - 00:33

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Γιορτή Μανταρινιού στο Δρέπανο Αργολίδας.

Οι άνθρωποι του πολιτιστικού συλλόγου δούλεψαν με όρεξη και κατάφεραν να οργανώσουν μια εξαιρετική γιορτή που πέτυχε το στόχο της.

 Οι επισκέπτες της άκουσαν ενδιαφέρουσες ομιλίες για το μανταρίνι και τα οφέλη του, δοκίμασαν εδέσματα με μανταρίνι και διασκέδασαν με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς.

Την γιορτή του μανταρινιού τίμησαν με την παρουσία τους ο  Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, οι βουλευτές του νομού Γ. Ανδριανός ,Γ. Γαβρήλος και Α. Πουλάς, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, οι θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β. Σιδέρης , οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τ. Γανώσης και Π. Μερμίγκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος, Αντιδήμαρχοι  και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων. 

Η Γιορτή Μανταρινιού είναι μία γιορτή τοπικών γεύσεων με βασικό σκοπό την προβολή και την διάδοση των εξαιρετικών προϊόντων και τη διατήρηση της παράδοσης, ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτιστικού πλούτου του τόπου.

 Διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Συγχαρητήρια σε όλους!

 (φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)