Μεγάλο κύμα συμπαράστασης στην εταιρία «Αίνος» από τους πολίτες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μεγάλο κύμα συμπαράστασης στην εταιρία «Αίνος» από τους πολίτες

Μάρτιος 07, 2024 - 12:50

Μεγαλώνει διαρκώς το κύμα συμπαράστασης των πολιτών στην εταιρία «Αίνος», η οποία εμπορεύεται κατεψυγμένα προϊόντα και στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 742.000 ευρώ από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για αθέμιτη κερδοφορία και άλλες παραβάσεις που διαπίστωσαν οι ελεγκτές. Η εταιρία, όμως, αμέσως μετά την ανακοίνωση του υπουργείου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι η εταιρία «δήθεν εμφάνισε μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους» και προσέφυγε κατά της απόφασης του υπουργείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή οι καταναλωτές με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα τάχθηκαν στο πλευρό της εταιρίας αφενός επειδή τα χρόνια της κρίσης της ελληνικής οικονομίας διαθέτει τα προϊόντα της στη μισή τιμή από ό,τι άλλες εταιρίες, όπως ο «Μπαρμπα - Στάθης», και αφετέρου επειδή η εταιρία είναι ελληνική.

Όπως φαίνεται στα κοινωνικά δίκτυα, οι Έλληνες καταναλωτές δεν στηρίζουν μόνο την «Αίνος» -μάλιστα οι χρήστες του Διαδικτύου δίνουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρει κάποιος τα συγκεκριμένα προϊόντα, αλλά και... κάνουν cancel τον «Μπαρμπα - Στάθη», ο οποίος ανήκει στη Vivartia του CVC Capital.

Μια εταιρία πουλάει φθηνά και γι' αυτό την τιμωρούν, λένε οι καταναλωτές στις αναρτήσεις τους.