Με μεγάλη επιτυχία η απονομή επιχειρηματικών βραβείων από το Επιμελητήριο Αργολίδας (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με μεγάλη επιτυχία η απονομή επιχειρηματικών βραβείων από το Επιμελητήριο Αργολίδας (φωτο)

Μάρτιος 13, 2024 - 22:45

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον επιχειρηματικό κόσμο πραγματοποιήθηκε η 1η τελετή απονομής επιχειρηματικών βραβείων από το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Τα «επιχειρηματικά βραβεία» έχουν σαν στόχο να στηρίξουν και να αναδείξουν τις δυνάμεις της Αργολικής επιχειρηματικότητας και όπως τόνισε ο Πρόεδρος κ. Φώτης Δαμούλος «Φιλοδοξούμε να εξελίξουμε την δράση αυτή σε θεσμό, προκειμένου η αξία και η καινοτομία να προβάλλονται και να λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση».

Οι δώδεκα επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν είναι:
Δέδες ΑΣΠΙΣ ΑΕ
ΔΗΜΑΣ ΑΕΒΕ
Alfa Machine
ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ
ΣΟΥΡΣΟΣ ΑΕ
ΕΡΜΗΣ - ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΕ
Neoklasiki Group Hotels & Restaurants
Agamemnon Palace
ΠΑΪΒΑΝΑΣ HOME COLLECTIONS
Μελισσοκομία Μπαϊρακτάρη
Ποτοποιία Καρώνη
Αριστοτέχνημα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη , ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Χρήστος Λαμπρόπουλος, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιώργος Γαβρήλος και Ανδρέας  Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης, οι Δήμαρχοι Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός και Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος,οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Αναστάσιος Γανώσης, Γιάννης Μπούνος, Θοδωρής Οικονόμου, Αντώνης Λυμπέρης, Παναγιώτης Μερμίγκης, ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας, ο πρώην Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο πρώην βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και δημοτικοί σύμβουλοι.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)