Γ΄Εθνική: ΠΑΣ Κόρινθος - Παναργειακός 0 -1 (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ΄Εθνική: ΠΑΣ Κόρινθος - Παναργειακός 0 -1 (φωτο)

Μάρτιος 16, 2024 - 17:47

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Παναργειακός ΑΠΟ 1926  Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές 0-1 μέσα στην Κόρινθο. !! Παράσταση πρωταθλητή από τον Παναργειακό μέσα σε μία καυτή ατμόσφαιρα με το γκολ του Τσούτση στο 45ο λεπτό. Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν ότι δίκαια είναι πρώτοι στη βαθμολογία.

Ο Παναργειακός πήρε τεράστια νίκη και πλέον έγινε το μεγάλο φαβορί του ομίλου κάνοντας άλμα για άνοδο στην Super League 2 έπειτα από την τεράστια νίκη του μέσα στην Κόρινθο στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΣ με σκορ 0-1.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που ουσιαστικά χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του Άργους σημείωσε ο Τσούτσης.

Με την νίκη του αυτή ο Παναργειακός βρίσκεται πια μόνος πρώτος στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στο +3 από την Κόρινθο και πλέον είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Η νίκη αυτή μέσα στην Κόρινθο πανηγυρίστηκε έξαλα από τους ανθρώπους της ομάδας του Παναργειακού αλλά και στους 300 και πλέον φιλάθλους από το Άργος που ταξίδεψαν στον γειτονικό νομό, μεταξύ αυτών οι βουλευτές Γιώργος Γαβρήλος, Ανδρέας Πουλάς και ο δήμαρχος Γιάννης Μαλτέζος.

Δείτε στο βίντεο φάσεις και το γκολ https://www.youtube.com/watch?v=PqTPmkOLTAo

Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος