Τέταρτη πανελλήνια θέση για τον ΓΣΑ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τέταρτη πανελλήνια θέση για τον ΓΣΑ

Μάρτιος 29, 2012 - 10:46

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την τέταρτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων του Βόλεϊ κατέκτησε ο ΓΣΑ.Η ομάδα του Άργους μπορεί στην τελική φάση να μην μπόρεσε να πάρει νίκη όμως και μόνο ότι έφτασε εκεί και ότι βρέθηκε στην τέταρτη θέση αποτελεί σημαντική επιτυχία.Θα μπορούσε βέβαια να πάρει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο όμως στον μικρό τελικό απέναντι στην Αθλεση Ηρακλείου παρ ότι στα τρία σετ ήταν μπροστά τα έχασε λόγω βέβαια απειρίας αφού οι περισσότερες είναι μικρότερες σε ηλικία και βέβαια τώρα βάζει στόχο σε νέα διάκριση στο πανελλήνιο κορασίδων.
Στον ημιτελικό αγώνα η ομάδα του Γιώργου Μπουκουρα έχασε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης 3-0,τα σετ 25-17 25-18 25-21 και στον άλλο ημιτελικό ο Ηρακλής Κηφισιάς κέρδισε 3-1 την  Αθλεση Ηρακλείου,τα σετ 26-24 23-25 25-13 25-20.
Στον μικρό τελικό ο ΓΣΑ έχασε 3-1 από την Αθλεση Ηρακλείου και στον τελικό ο  Ηρακλής Κηφισιάς.
Η τελική κατάταξη είναι.
1 ΗΡΑΚΛΉΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2 ΗΡΑΚΛΉΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
3 ΑΘΛΕΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4 Γ.Σ.ΑΡΓΟΥΣ
Η ομάδα του Γιώργου Μπουκουρα έπαιξε με τις,Χριστίνα Ξενάκη,Τανια Μπιρλαντεανου,Μαίρη Μπουκουρα,Μαρία Νικολιτσα,Κωνσταντίνα Καραμουτζου,Ζετα Καραμουτζου,Ανδριανη Κουγια,Ιωαννα Μαστροκολια,Ευη Τσιμπου,Κατερίνα Πετσελη,Δέσποινα Τοπσιου. (ρεπορτάζ κώστας Τασσόπουλος)