Τρίπολη: Συνάντηση εργασίας για τα Κέντρα Κοινότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τρίπολη: Συνάντηση εργασίας για τα Κέντρα Κοινότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid)

Μάρτιος 20, 2024 - 12:00

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 10:00 πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, συνάντηση εργασίας για την υλοποίηση των πράξεων «Συνέχιση Κέντρων Κοινότητας και συγκρότηση νέων κέντρων κοινότητας».

Κατά την έναρξη των διεργασιών ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των περιφερειακών ενοτήτων, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες και υπάλληλοι των κοινωνικών δομών των δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κ. Πτωχός στην ομιλία του ανέφερε ότι όλοι μαζί οι αρμόδιοι φορείς θα συνεργαστούν προς όφελος των πολιτών, για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στόχος της περιφερειακής αρχής είναι να μεγιστοποίηση της κοινωνικής πλευρά της πολιτείας και αυτό μπορεί να γίνει με την υποστήριξη των κοινοτήτων, όπως με τη βελτιστοποίηση των υποδομών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Στον σύντομο χαιρετισμό της η αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής κυρία Μαρία Οικονομάκου μίλησε για τις στοχευμένες δράσεις που γίνουμε με απώτερο στόχο τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής

Τον συντονισμό είχε αναλάβει ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Διαμαντόπουλος Βασίλης, ενώ την παρουσίαση του προγράμματος έκανε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μέριμνας και Υπεύθυνη της Πράξης κυρία Δήμητρα Παπούλια.

Περισσότερα https://www.arcadiaportal.gr/news/tripoli-synantisi-ergasias-gia-ta-kent...

ArcadiaPortal.gr Συνάντηση εργασίας για τα Κέντρα Κοινότητας στην περιφέρεια Πελοποννήσου