Εκλογές στον Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων Πελοποννήσου – Οι στόχοι του νέου προέδρου Γιάννη Σμυρνιώτη (pics,vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εκλογές στον Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων Πελοποννήσου – Οι στόχοι του νέου προέδρου Γιάννη Σμυρνιώτη (pics,vid)

Μάρτιος 27, 2024 - 17:20

Συνεδρίασε την Τετάρτη 27 Μαρτίου ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Θέμα της συνεδρίασης ήταν η ανάδειξη νέου προέδρου, αντιπροέδρου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Ψήφισαν 48 μέλη και ο κ. Σμυρνιώτης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος με 26 ψήφους και ακολούθησε ο δεύτερος υποψήφιος κ. Τζιούμης Κώστας με 22 ψήφους.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου κ. Γιάννης Σμυρνιώτης ευχαρίστησε τα μέλη για την στήριξή τους αναφέροντας «Η Περιφέρεια έχει μπει σε μια νέα περίοδο και στόχος της νέας διοίκησης είναι να πατήσει πάνω στα βήματα της προηγούμενης και να κάνει πολλά ακόμα. Στόχος είναι να γίνει η περιφέρεια μας πρότυπο καθαριότητας και το κόστος να είναι το μικρόμετρο δυνατό για τους πολίτες.

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση για να κάνουμε πολλά βήματα μπροστά για τη ορθή διαχείριση των απορριμμάτων

Ο κ. Τζιούμης στην συνέχεια αφού συνεχάρη τον κ. Σμυρνιώτη, μίλησε για την επόμενη μέρα του ΦΟΔΣΑ τονίζοντας ότι η συνεργασία Δήμου Τρίπολης και ΦΟΔΣΑ είναι σίγουρη.

«Οριακό ήταν το αποτέλεσμα που έκρινε τον πρόεδρο. Έρχεται μια πενταετία που πρέπει να γίνει σημαντική δουλειά αφού ο ΦΟΔΣΑ αναλαμβάνει την διαχείριση των απορριμμάτων σε ένα χρόνο.

Το σώμα αποφάσισε και πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσει την ανακύκλωση και να ξαναδούμε το θέμα της τιμολόγησης.

Ακολουθεί βίντεο

Περισσότερα https://www.arcadiaportal.gr/news/ekloges-ston-forea-diaheirisis-apovlit...

ArcadiaPortal.gr Εκλογές ΦΟΔΣΑ- Σμυρνιώτης πρόεδρος