Συλλήψεις και πρόστιμα σε Ηλεία, Μεσσηνία και Λακωνία για πρόκληση πυρκαγιών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλήψεις και πρόστιμα σε Ηλεία, Μεσσηνία και Λακωνία για πρόκληση πυρκαγιών

Μάρτιος 30, 2024 - 12:30

Σε συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων προέβη η Πυροσβεστική σε Φθιώτιδα, Καρδίτσα, Ηλεία, Μεσσηνία, Λακωνία, Εύβοια, Ζάκυνθο, Ρέθυμνο αλλά και Θεσσαλονίκη το προηγούμενο διήμερο.

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Συνελήφθη χθες, 28 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Κρεστένων, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς εντός γεωργικής έκτασης στην Τ.Κ. Ραχών του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Ηλείας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη χθες, 28 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αρεόπολης, ημεδαπή, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς εντός γεωργικής έκτασης στην Τ.Κ. Δρυάλου του δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας. Στην ανωτέρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 28 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα κλαδέματος, εντός αγροτικής έκτασης στην Δ.Ε. Μεσσήνης Μεσσηνίας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 28 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα κλαδέματος, εντός αγροτικής έκτασης στην Τ.Κ Καυκωνίας, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας.