Έντονο πολιτικό... προσκήνιο στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανιών στην Τρίπολη (pics)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έντονο πολιτικό... προσκήνιο στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανιών στην Τρίπολη (pics)

Μάρτιος 30, 2024 - 21:20

Το Σάββατο 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο πάντοτε φιλόξενο Μουσικό Σχολείο Τριπολης μεγάλη εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανιών, από την οποία δεν έλειψαν -αν δεν την επισκίασαν, τελικά- οι πολιτικές αβρότητες ενόψει Ευρωεκλογών.

Τόσο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, εκθείασαν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και νυν ειδικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού σε θέματα Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, αλλά και ευχήθηκαν ωσάν να είναι βέβαιη η υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το κυβερνών κόμμα στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, ο οποίος έδωσε το «παρών».

Ο υπουργός Υγείας ΄Άδωνις Γεωργιάδης ευθέως ζήτησε από βήματος από τους φαρμακοβιομηχάνους να στηρίξουν τον υποψήφιο Βασίλη Κοντοζαμάνη, ενώ αστειευόμενος απευθύνθηκε στον Γιώργο Αυτιά, λέγοντάς του ότι αύριο θα είναι στην εκπομπή του, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή του σε περίπτωση που τελικά, όπως συχνά αναφέρεται στον Τύπο, είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές.

Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης ευθέως στήριξε τον κ. Κοντοζαμάνη, λέγοντας: «Να πω μπράβο στον φίλο μου, Βασίλη Κοντοζαμάνη. Έχει προσφέρει πολλά ως Αρκάς, και έχει έρθει η στιγμή η Αρκαδία να του το ανταποδώσει».

Περισσότερα https://www.arcadiaportal.gr/news/entono-politiko-proskinio-stin-ekdilos...