Α1 Αργολίδας: Φοίνικας Επιδαύρου - ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 9-0

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α1 Αργολίδας: Φοίνικας Επιδαύρου - ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 9-0

Απρίλιος 02, 2024 - 14:00

Εμφατική νίκη για τον Φοίνικα Επιδαύρου που διέλυσε με 9-0 τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου για την 28η Αγωνιστική της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Αργολίδας.

Φανταστικό πρώτο μέρος για τους γηπεδούχους που κατάφεραν να προηγηθούν με 6-0 και έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους . Με δυο γρήγορα γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Χατζόπουλος έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα. Στην συνέχεια ο Καπλατζής άνοιξε την διαφορά στο 19’ κι έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Ο Οψιμούλης και ο Σούχλας  ανέβασαν το δίκτυ του σκορ στο 5-0 με δυο απανωτά γκολ στο 34’ και το 36’ αντίστοιχα για να έρθει ο Σούχλας ξανά ,να κλείσει το καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο να κάνει το 6-0 γκολ για την ομάδα του.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Σούχλας πέτυχε χατ-τρικ κάνοντας το 7-0 για την ομάδα του για να έρθει λίγο αργότερα ο Χατζόπουλος να κάνει και αυτός χατ-τρικ γράφοντας το 8ο γκολ για την ομάδα της Επιδαύρου. Το παιχνίδι έκλεισε με το τέταρτο γκολ του Σούχλα που έφτασε τα 24 στο φετινό πρωτάθλημα και διατηρείται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ.

Στεφανίτσης Γιάννης