Στο πλευρό της «Πελοπόννησος EXPO 2024» η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στο πλευρό της «Πελοπόννησος EXPO 2024» η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Απρίλιος 06, 2024 - 15:50

Η μεγαλύτερη Περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου είναι έτοιμη να υποδεχτεί επιχειρήσεις, φορείς και επισκέπτες, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τις 10 έως τις 14 Απριλίου.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου, στην οποία συμμετείχαν, από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος και o Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Σωτήρης Μουρίκης.

«Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας η Πελοπόννησος EXPO  θεωρούμε πως αποτελεί τον κύριο εκφραστή της επιχειρηματικότητας στην Πελοπόννησο. Η στήριξη της Περιφέρειας είναια υτονόητη η στήριξη μικρότερων ή μεγαλύτερων επιχειρήσεων της Πελοποννήσου».

Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου, συμμετείχαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Παύλος Κρανιώτης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αριστείδης Τηλιγαδάς και ο ιδιοκτήτης της ProExpo Άγγελος Καραμπίκας.

Η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 10-14 Απριλίου, στο Κτίριο ΓΕΑ ΑΕ, στην ΒΙΠΕ Τρίπολης. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 19:00 το απόγευμα.

Δελτίο Τύπου