Γ΄Εθνική: Παναργειακός - ΑΕ Ερμιονίδας 2-0 (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ΄Εθνική: Παναργειακός - ΑΕ Ερμιονίδας 2-0 (φωτο)

Απρίλιος 07, 2024 - 18:01

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 Νίκη του Παναργειακού με 2-0  την ΑΕ Ερμιονίδας. Βίντεο https://youtu.be/zRQNkS6lVZw?si=JdRf4PBKyABT_KxD

 Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Παναργειακού αφού η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναργειακός μπήκε δυνατά έκανε ευκαιρίες από την αρχή του παιχνιδιού με τον Ηλιόπουλο και τον Τσιώλη, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ στο 11ο λεπτό με ατομική προσπάθεια. Είχε ευκαιρία με σουτ πάνω στην κίνηση του Ελευθεριάδη που έφυγε λίγο άουτ, νέα ευκαιρία με τον Ηλιόπουλο με σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ερμιόνης. Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ στο 55ο λεπτό με σκόρερ τον Ηλιόπουλο με σουτ μετά από ασίστ του De Souza.

Στη συνέχεια ο Παναργειακός είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας προϋποθέσεις με τους Τσιράκη, Ηλιόπουλο. Η ομάδα της Ερμιόνης δεν μπορούσε να φανεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναργειακός αγωνίζεται εκτός έδρας στο Αίγιο.
 
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσιώλης, Ντε Σόουζα (78’ Γάσπαρης), Ηλιόπουλος (70’ Ηλιόπουλος), Τσάνι (55’ Τσιράκης), Τσούτσης (70’ Κάτσης), Ελευθεριάδης (55’ Καρυπίδης).
 
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μιγιένγκα, Ζεκιράι, Τριμπόνιας, Μεχμετάι, Ντινόπουλος (46’ Μαμουτάι), Αλεξανδρής, Κάλα (67’ Ζάββος), Ψύχας, Τάσιος.

Φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος