Στους «4» του Conference League ο Ολυμπιακός

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στους «4» του Conference League ο Ολυμπιακός

Απρίλιος 19, 2024 - 10:20

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα ημιτελικά του UEFA Conference League έπειτα από την επική του πρόκριση στα ημιτελικά μέσα στην Τουρκία και στην διαδικασία των πέναλτι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Τζολάκη.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με την Φενέρμπαχτσε να κερδίζει με 1-0 με γκολ του Καχβετσί στο 12’ με το σκορ να παραμένει ίδιο και στην παράταση με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο ψύχραιμοι με τον Κώστα Τζολάκη να αποκρούει τρία πέναλτι και με τελικό σκορ 2-3 οι ερυθρόλευκοι να παίρνουν μια επικών διαστάσεων πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Οι παίχτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση στην Τουρκία ενώ κυριολεκτικά χαμός έγινε και από τους φιλάθλους με επίκεντρο πανηγυρισμών τον Πειραιά και το αεροδρόμια κατά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας.

Στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός θα βρει στον δρόμο του για τον τελικό την Άστον Βίλα σε μια ακόμα μεγάλη στιγμή και ασφαλώς σε μια ακόμα τεράστια πρόκληση για τον Σύλλογο.

Φωτογραφία άρθρου: Facebook / Ολυμπιακός