Γιάννης Μαλτέζος: Ως Δήμος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε εθελοντικές πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ενημέρωση και την πρόληψη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιάννης Μαλτέζος: Ως Δήμος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε εθελοντικές πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ενημέρωση και την πρόληψη

Απρίλιος 21, 2024 - 16:54

Γιάννης Μαλτέζος: Σήμερα βρέθηκα στην κοινότητα των Λιμνών όπου ο Δήμος Άργους - Μυκηνών με την συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Τμήμα Νοσηλευτικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης για την #ΠΡΟΛΗΨΗ και #ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ νοσημάτων.
Είναι σημαντικό κοινότητες απομακρυσμένες από το κέντρο του Δήμου να έχουν συνεχείς ενημερώσεις και στα θέματα της υγείας.
Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο και φίλο Παναγιώτη Καμπόσο για τον συντονισμό της δράσης αλλά και για την εξαιρετική ομιλία του με θέμα την «Υγιή Γήρανση». Τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού από το τμήμα Νοσηλευτικής και την Εκπαιδεύτρια τους κ. Σταματοπούλου Μαρία για την διοργάνωση και υλοποίηση όλων των εξετάσεων που έγιναν στους παρευρισκόμενους καθώς και την κ. Παπαβασιλείου Ευανθία, Γενική Ιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Προσύμνης.
Ως Δήμος Άργους - Μυκηνών θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες εθελοντικές πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ενημέρωση και την πρόληψη.