Γ Εθνική - Play out: Ισοφάρισε ο Αργοναύτης την σειρά με τον Αστέρα Τέμενης (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ Εθνική - Play out: Ισοφάρισε ο Αργοναύτης την σειρά με τον Αστέρα Τέμενης (φωτο)

Απρίλιος 21, 2024 - 21:19

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανάσα για τον Αργοναύτη Ν. Κίου που επικράτησε με 62-58 του Αστέρα Τέμενης και ισοφάρισε την σειρά για τα play out της National League 2 (1ος Όμιλος ).

Βίντεο https://youtu.be/qCRJz27iMiw

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους ,σε ένα κατάμεστο γήπεδο  ,αλλά κάποια απανωτά λάθη δεν επέτρεψαν να πάρουν κάποια διαφορά και έτσι προηγήθηκαν 14-12 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνέχισε η καλή αμυντική λειτουργία ,ευστόχησαν και σε κάποια σουτ τριών πόντων και οι δυο ομάδες αλλά ο Αργοναύτης ήταν αυτός που είχε το προβάδισμα στο ημίχρονο με έναν πόντο (30-29).

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του κόουτς Μιχαλόπουλου πιο απελευθερωμένη συνέχισε την καλή άμυνα αλλά στην επίθεση, οι βιαστικές επιλογές δεν βοήθησαν την ομάδα να ξεφύγει στο σκορ αντίθετα οι  φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία του Αργοναύτη και έμειναν στο παιχνίδι παρότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ (43-40).

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα της Ν.Κίου μπόρεσε να πάρει αυτό που έψαχνε σε όλο το παιχνίδι, μια διαφορά ασφαλείας, αλλά η ομάδα της Τέμενης με καθοριστικά σουτ και μεγάλο ποσοστό ευστοχίας από τις βολές παρέμεινε στο παιχνίδι μέχρι τέλους, όμως ο Αργοναύτης με μακρινά σουτ του Μιχόπουλου και ατομικές ενέργειες του Ρούζιου "καθάρισε'' το παιχνίδι και παράλληλα ισοφάρισε την σειρά σε 1-1 .

Πλέον η παραμονή θα κριθεί την άλλη Κυριακή 28/04 στην έδρα του Αστέρα Τέμενης.

Αργοναύτης Ν. Κίου-Αστέρας Τέμενης 62-58 (1-1)

Δεκάλεπτα: 14-12, 30-29, 43-40, 62-58

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χρ., Γαραντζιώτης, Ψύχας

Αργοναύτης Ν. Κίου (Μιχαλόπουλος Αθ.): Κατσένης 8(1), Κωνσταντίνου 6(2), Ρούζιος 17(1), Πρεδάρης 1, Μιχόπουλος 15(3), Πουλιόγλου, Φλεβάρης 4, Λυμπερέας 4, Μιχαλόπουλος Μ. 7.

Αστέρας (Ξενούλης): Σακελλαρόπουλος 1, Βουρνάς 18(2), Καραγγελής 8, Μπίρμπας 7, Πέτροβιτς 9(1), Σταθακόπουλος 7, Δούβος, Τσουλέας, Γκάτζιος 8.         

ρεπορτάζ Στεφανίτσης Γιάννης  - φωτογραφίες Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi

ArgolidaPortal.gr Μπάσκετ Γ Εθνική, πλέι άουτ: Αργοναύτης Ν. Κίου - Αστέρας Τέμενης 62-58 (1-1)