Α1 ΕΣΚΑΚ: Η Ερμιονίδα πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς ανόδου, κέρδισε 66-57 τον Τήρωνα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α1 ΕΣΚΑΚ: Η Ερμιονίδα πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς ανόδου, κέρδισε 66-57 τον Τήρωνα

Απρίλιος 22, 2024 - 14:13

Η Ερμιονίδα είναι η δεύτερη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς ανόδου της Α1 ΕΣΚΑΚ Ανδρών ,αφού κέρδισε με 66-57 τον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων.

Η Ερμιονίδα ενώ το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά πήγαινε πόντο-πόντο ήταν αυτή που πήρε ένα μικρό προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου με 4 πόντους (20-16). Στη συνέχεια με όπλο την άμυνα της κατάφερε να οδηγήσει τον αντίπαλο της σε κακές επιλογές και κατάφερε να πάρει  μια διψήφια διαφορά που την έστειλε στα αποδυτήρια  με το +12 (38-26).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά με σκοπό να μειώσουν αλλά η ομάδα της Ερμιόνης βρήκε λύσεις και κράτησε την διαφορά. Το ίδιο σκηνικό και στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού με την ομάδα του Τήρωνα να πιέζει και έφτασε να καλύψει την διψήφια διαφορά (64-57) αλλά οι γηπεδούχοι κράτησαν μέχρι το τέλος το προβάδισμα που "έχτισαν " από την αρχή και έτσι είναι η ομάδα που θα διεκδικήσει το εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία .

Έτσι στους τελικούς θα αντιμετωπίσει τον Πήγασο Άστρους που ξεπέρασε το εμπόδιο του Ξυλοκάστρου. Οι δυο ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν από μια νίκη (1-1) με τον τίτλο να κρίνεται στις 3 νίκες. Η ομάδα της Ερμιόνης έχει το πλεονέκτημα έδρας αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διαρκείας .

Στεφανίτσης Γιάννης