Ο Σαμαράς στηρίζει το έργο του Τατούλη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Σαμαράς στηρίζει το έργο του Τατούλη

Φεβρουάριος 12, 2014 - 20:27

Παρά τις όποιες ζυμώσεις στο πολιτικό παρασκήνιο της Χώρας, οι οποίες αφορούν αυτήν την περίοδο τις Αυτοδιοικητικές εκλογές Μαΐου, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται ότι έχει σε ένα μεγάλο ποσοστό κατασταλάξει.

Ως δεδομένη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θεωρείται η υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη στις επερχόμενες εκλογές Μαΐου, αφού το κόμμα της ΝΔ φέρεται ότι έδωσε τη στήριξη στο νυν Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη  για τις επικείμενες εκλογές, κάτι το οποίο έχει απασχολήσει έντονα τις τελευταίες ώρες όλα τα ΜΜΕ της Χώρας.

Αν και οι κόντρες ανάμεσα σε πρωθυπουργό και Περιφερειάρχη κατά το παρελθόν ήταν αρκετές, ο Αντώνης Σαμαράς με γνώμονα το συμφέρον του λαού αλλά και την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μιας «δύσκολης» Περιφέρειας, όπως πολλάκις έχει ο κος Τατούλης χαρακτηρίσει, προέβη σε αυτήν του την επιλογή, θεωρώντας πως σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες της πολιτικής ρευστότητας της Χώρας, προέχει το κοινό συμφέρον, εκείνο δηλαδή των πολιτών.

Το έργο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, αξιολογήθηκε θετικά απ’ την πλευρά Σαμαρά με αποτέλεσμα την τελική απόφαση να κατέβει ξανά ο Πέτρος Τατούλης ως υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Κάτι τέτοιο δεν αποτελεί ωστόσο έκπληξη, αν θυμηθούμε τις κοινές συναντήσεις των δύο πολιτικών ανδρών, πριν από λίγο καιρό σε κοινό δείπνο μαζί και με άλλα πολιτικά πρόσωπα της Πελοποννήσου.

Πολλά τα ερωτηματικά στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς μετά και τις εσωκομματικές εξελίξεις που ακολούθησαν με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα Βουδούρη, αναμένεται τι μέλλει γενέσθαι με τους υποψηφίους της Αντιπολίτευσης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου