Ειδήσεις

Χατζηδάκης: Μήπως οι λογιστές χάνουν πελάτες και γι' αυτό διαμαρτύρονται;..

Μάιος 17, 2024 - 12:50

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο Νίκο Ανδρίτσο, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε στην επιστολή διαμαρτυρίας των λογιστών προς το υπουργείο σχετικά με τις προσυμπληρωμένες δηλώσεις, τις οποίες, αν δεν υπογράψουν οι φορολογούμενοι, μετά την πάροδο της προθεσμίας θα θεωρούνται έγκυρες από το υπουργείο. Ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι οι λογιστές διαμαρτύρονται επειδή με αυτή τη ρύθμιση... χάνουν πελατεία.

Ο υπουργός έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με το νέο μέτρο:

34η αιμοδοσία στο Κουτσοπόδι

Μάιος 17, 2024 - 12:36

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος του τέως Δήμου μας οργανώνει την 34η αιμοδοσία από της ιδρύσεώς της, στις 26 Μαΐου, ημέρα Κυριακή, από τις 09:30 ως τις 13:00, που θα λάβει χώρα, όπως κάθε φορά, στο Δημαρχείο του τ. Δήμου Κουτσοποδίου.

Όντας πρωτοπόροι στην εθελοντική αυτή προσφορά βοήθειας στον εμπερίστατο συνάνθρωπό μας, είναι βέβαιο πως και αυτή τη φορά θα κρατήσουμε ψηλά τον πήχη της κοινωνικής μας ευαισθησίας, που πάντα στο παρελθόν μάς έκανε περήφανους.

Μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών από σχολικά γεύματα στη Λάρισα

Μάιος 17, 2024 - 12:20

Με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης πήγαν στο Νοσοκομείο Λαμίας το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου τουλάχιστον 2 άτομα εκ των οποίων τα δύο παιδιά, που είχαν καταναλώσει φαγητό από τα σχολικά γεύματα που μοιράστηκαν την ίδια μέρα σε διάφορα δημοτικά!

Οδηγίες Προφύλαξης για την Αφρικανική Σκόνη από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας

Μάιος 17, 2024 - 11:30

Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σας εφιστά τη προσοχή για τις επόμενες ώρες που αναμένονται αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα και παράλληλα αυξημένες θερμοκρασίες.

Ναύπλιο: Σχολικό τουρνουά βόλεϊ για αγόρια και κορίτσια δημοτικού

Μάιος 17, 2024 - 10:49

Το ετήσιο σχολικό Τουρνουά βόλεϊ για αγόρια και κορίτσια από Γ' - ΣΤ' Δημοτικού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Θα υπάρχει μουσική αλλά και ΔΩΡΕΑΝ ΛΑΧΝΟΙ για όλους τους συμμετέχοντες.

Στο τέλος του Τουρνουά θα γίνει κλήρωση ενός ΤΑΜΠΛΕΤ, ευγενή χορηγία από το κατάστημα Β.ΤΣΟΥΜΠΑΣ στο Ναύπλιο.

Σας περιμένουμε όλους στη γιορτή του βόλεϊ, να γνωριστούμε, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα

Μάιος 17, 2024 - 09:20

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός την Παρασκευή θα είναι με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας, όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ.

H τυχερή της κλήρωσης ποδηλάτου του ΑΟ Φείδωνα Άργους

Μάιος 16, 2024 - 21:41

Ο Νο 451 είναι ο τυχερός αριθμός που κέρδισε το ποδήλατο από τη λαχειοφόρο αγορά  του ΦΕΙΔΩΝΑ.

Ο χορηγός του ποδηλάτου κ .Ανδρέας Καράμπελας παρέδωσε το ποδήλατο στην τυχερή Αγγελική Αποστολοπούλου

Γιώργος Πινάτσης: Εαρινό ανάγνωσμα για την άνοιξη που δεν θα έρθει από μόνη της…

Μάιος 16, 2024 - 21:00

Εαρινό ανάγνωσμα για την άνοιξη που δεν θα έρθει από μόνη της… 

Γράφει ο Γιώργος Πινάτσης

Αναρωτιέμαι νέοι μου κάθε φορά που ακούω τον Μητσοτάκη και τον Κασελάκη να παίρνουν θέση για την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ ή διεθνή θέματα, τι από τα τρία συμβαίνει. Είναι πανταβοί; Πλήρωσαν οι μπαμπάδες τους τα πτυχία που έβγαλαν στα Πανεπιστήμια; Είναι γρόθοι;

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις