Ειδήσεις

Ανδρέας Πουλάς: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Άργος ήταν μόνο μια προεκλογική φιέστα με ανούσιες αναφορές

Μάιος 24, 2024 - 13:24

Δήλωση του βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αργολίδα: «Προκλητική κυβερνητική αλαζονεία και εμπαιγμός εις βάρος των πολιτών της Αργολίδας»

 Η παρουσία ενός Πρωθυπουργού σε μία επαρχιακή πόλη όπως το Άργος,  συνήθως  συνοδεύεται από  αναφορές και εξαγγελίες για λύσεις σε κρίσιμα  ζητήματα της  περιοχής.

Αντιθέτως η χθεσινή επίσκεψη Μητσοτάκη στο Άργος ήταν μόνο μια προεκλογική φιέστα με ανούσιες αναφορές και  μόνο στόχο την δημιουργία εντυπώσεων για την εικόνα του Πρωθυπουργού. 

Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού με τον Μάκη Βορίδη (φωτο)

Μάιος 24, 2024 - 12:59

Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Ορφανός, στο Δημαρχείο Ναυπλίου.

Ο κ. Ορφανός αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ναυπλιέων καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου. Ο κ. Βορίδης, έδειξε να κατανοεί τα προβλήματα που κληρονόμησε η σημερινή δημοτική αρχή εκφράζοντας παράλληλα την επικρότηση του στα αναπτυξιακά σχεδία του Δήμου.

Αίτημα για έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας στον ΣΥΡΙΖΑ - Δυσαρέσκεια για τον Κασσελάκη

Μάιος 24, 2024 - 12:50

Την έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ζητά με επιστολή της στην Γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, η Ζωή Καρκούλια, μέλος του καθοδηγητικού Οργάνου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπολύοντας σφοδρότατη επίθεση για τους χειρισμούς του Στέφανου Κασσελάκη.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της Ζωής Καρκούλια:

Συντρόφισσα Ράνια,

Οκτώ συλλήψεις στην Κορινθία για ρευματοκλοπή

Μάιος 24, 2024 - 12:30

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, σήμερα (24.5.2024) το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σικυωνιών, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας.

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, της Ομάδας Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Κορινθίας και της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας.

Ανακαλείται μπλέντερ από την ελληνική αγορά

Μάιος 24, 2024 - 12:20

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, και συγκεκριμένα η Δ/νση Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, ανακοινώνει ότι η εταιρεία BLENDJET Inc. εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του προϊόντος «PORTABLE BLENDER - BLENDJET2», αριθμός παρτίδας 5201000000 και 5542999999.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Αργολίδας

Μάιος 24, 2024 - 11:52

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών των μελών του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Αργολίδας» και διακριτικό τίτλο «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ»

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στους Μύλους Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας (πρώην Δημοτικό Σχολείο Μύλων), διενεργήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των τακτικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, την Ελεγκτική Επιτροπή και τους Εκπροσώπους στην ΠΟΣΕΑ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τη συγκρότηση του σε σώμα, έχει ως εξής:

Μητσοτάκης: Ο κατώτατος μισθός θα πάει στα 950 ευρώ

Μάιος 24, 2024 - 11:50

Το πρόβλημα της ακρίβειας αποτελεί γι’ αυτή την κυβέρνηση απόλυτη προτεραιότητα, είπε κατά την αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε την εικόνα του πληθωρισμού τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα, σύμφωνα με την οποία υπήρξε μία περίοδος που ήταν χαμηλότερος ανάμεσα σε χώρες της Ευρωζώνης.

Ανδρέας Πουλάς: Νέο δόγμα πυροσβεστικής βασισμένο σε τριτοκοσμικές υποδομές και συνθήκες για τους πυροσβέστες

Μάιος 24, 2024 - 11:17

Συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών πραγματοποίησαν ο βουλευτής Αργολίδας και Υπεύθυνος του Τομέα Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς και ο Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Χάλαρης.

Από την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. συμμετείχαν ο Α’ Αντιπρόεδρος, Καζαντσίδης Νίκος, ο Γενικός Γραμματέας Σωματείου Δυτικής Μακεδονίας, Κερογλίδης Ιωάννης και οι εκπρόσωποι των Εποχικών Πυροσβεστών, Καρβέλας Γεώργιος και Κωνσταντακόπουλος Λεωνίδας.

Γαβρήλος: Γενικολογίες και ευχολόγια μοίρασε κατά την επίσκεψή του στο Άργος ο κ. Μητσοτάκης

Μάιος 24, 2024 - 11:00

Γ. Γαβρήλος για επίσκεψη Μητσοτάκη στο Άργος: Ο κ. Μητσοτάκης περιέγραψε πάλι μια εικονική πραγματικότητα. Η απάντηση από τον λαό θα δοθεί στις 9 Ιουνίου

Γενικολογίες και ευχολόγια μοίρασε κατά την σημερινή επίσκεψή του στο Άργος, ο Πρωθυπουργός. Ο κ. Μητσοτάκης, σα να είναι επικεφαλής μιας άλλης χώρας, με άλλους δείκτες κοινωνικής ευημερίας, με μικρότερο πληθωρισμό στα τρόφιμα και άλλα νούμερα ανεργίας, πέρασε σήμερα από την μεγαλύτερη πόλη του Νομού χωρίς ουσιαστικά να πει τίποτα στον κόσμο που χειμάζεται, περιμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις και λύσεις.

Εξαρθρώθηκαν εγκληματικές οργανώσεις στην Αργολίδα - Διακινούσαν ναρκωτικά

Μάιος 24, 2024 - 10:00

Οι πολύμηνες και εμπεριστατωμένες έρευνες σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου στην εξάρθρωση εγκληματικού δικτύου, αποτελούμενου από δύο εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών  σε περιοχές της Αργολίδας και της Αρκαδίας.

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις