Ειδήσεις

Σκρέκας: Δεν θα σταματήσουμε να προστατεύουμε τον καταναλωτή

Ιούνιος 01, 2024 - 15:30

Για την ακρίβεια που μαστίζει την κοινωνία μίλησε το πρωί του Σαββάτου 1/6 υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας. «Δεν θα σταματήσουμε να προστατεύουμε τον καταναλωτή» επεσήμανε και αναφέρθηκε στην παύση του μέτρου της μόνιμης μείωσης των τιμών στα σούπερ μάρκετ.

Τελετή ορκωμοσίας των νέων Υπαστυνόμων Β', αποφοίτων του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων

Ιούνιος 01, 2024 - 14:30

Τελετή ορκωμοσίας 29 συνολικά νέων Υπαστυνόμων Β’, αποφοίτων του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας στις Αχαρνές Αττικής.

Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Πετρουπόλεως και Αχαρνών κ.κ. Αθηναγόρας.

Μία σύλληψη στο Λουτράκι για εκκρεμή δικαστική απόφαση

Ιούνιος 01, 2024 - 13:50

Συνελήφθη, χθες (31.5.2024) το βράδυ, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για Υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Υπογραφή Συμφωνίας Ελλάδας - Κατάρ περί συνεργασίας για την καταπολέμηση του εγκλήματος

Ιούνιος 01, 2024 - 13:20

Συμφωνία για την ενίσχυση της αστυνομικής συνεργασίας, υπεγράφη μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Κράτους του Κατάρ. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Εσωτερικών του Κατάρ, υπέγραψαν τη Συμφωνία, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Εμίρη του Κατάρ Σεΐχη Tamim bin Hamad Al Thani στην Ελλάδα, θέτοντας τα θεμέλια για μια στενότερη σχέση στην καταπολέμηση του εγκλήματος.

Γ. Γαβρήλος: Ο κ. Αυγενάκης οφείλει να απαντήσει άμεσα πως βρέθηκε η χώρα να δηλώνει παραπάνω στρέμματα πορτοκαλιών

Ιούνιος 01, 2024 - 12:06

Κοινή Ερώτηση κατέθεσαν χθες ο Γιώργος Γαβρήλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας και ο Βασίλης Κόκκαλης, βουλευτής Λάρισας και Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής ζητώντας άμεσες εξηγήσεις από το Υπουργείο για την «ξαφνική εμφάνιση» επιπλέον 80.000 στρεμμάτων πορτοκαλιών χυμοποίησης το 2023 στην χώρα.

Οι αλλαγές στο νυχτερινό ρεύμα

Ιούνιος 01, 2024 - 12:00

Στις 7 το πρωί, η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας στην ημερήσια αγορά του Χρηματιστηρίου αρχίζει να υποχωρεί καθώς αυξάνεται η συμμετοχή των φωτοβολταϊκών στην κάλυψη του φορτίου, που εκτοπίζει τις ακριβότερες θερμικές μονάδες. Ακριβώς την ίδια στιγμή, στις 7 π.μ. λήγει η ισχύς του μειωμένου νυχτερινού τιμολογίου ρεύματος, που ισχύει για όσους έχουν νυχτερινό μετρητή και αντίστοιχη σύμβαση με τον προμηθευτή τους.

Δωρεάν self test για τον καρκίνο του παχέος εντέρου από σήμερα στα φαρμακεία

Ιούνιος 01, 2024 - 11:50

Mε απόφαση του υπουργείου Υγείας, αρχίζουν από σήμερα να διανέμουν τα φαρμακεία δωρεάν τεστ αυτοδιάγνωσης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου (CRC) στους πολίτες ηλικίας 50 έως 70 ετών.

Τα τεστ αυτά ανιχνεύουν την παρουσία αίματος στα κόπρανα σε ποσοστό που κυμαίνεται από 50% έως 80%, γεγονός που υποδηλώνει κακοήθεια.

Άργος: Έκθεση έργων μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας

Ιούνιος 01, 2024 - 11:33

Η Παιδική - Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους-Μυκηνών φιλοξενεί την έκθεση έργων των μαθητών της Κατεύθυνσης Εικαστικών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας. Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, από τις 9:00-19:00 (Δευτέρα – Παρασκευή) και το Σάββατο 9:00-14:00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Επιμέλεια και οργάνωση της Έκθεσης οι διδάσκοντες καθηγητές και καθηγήτριες της Κατεύθυνσης Εικαστικών του Σχολείου μας κ. Μάγδα Μάρα, Δημήτριος Μυλωνάς και Κλεοπάτρα Κωδούνα.

Δήμος Ερμιονίδας: Η αλήθεια πάντα έρχεται στο φως και η πραγματικότητα μονίμως διαψεύδει τον κ. Μαργέτα

Ιούνιος 01, 2024 - 11:17

Ο κ. Μαργέτας με ένα νέο κρεσέντο κινδυνολογίας και παραπληροφόρησης, προσπαθεί ανεπιτυχώς για μια ακόμα φορά να τρομάξει τους ιδιοκτήτες ακινήτων στο Κρανίδι και να δικαιολογήσει τον μόνιμο αρνητισμό του, ακόμα και σε περιπτώσεις χρηματοδοτήσεων από Ευρωπαϊκά κονδύλια, όπως είναι αυτή του Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.).

Απομονώνει φράσεις, τις ερμηνεύει όπως τον βολεύει χρησιμοποιώντας τα προσφιλή σε αυτόν λογικά κενά και διαστρέφει πλήρως την πραγματικότητα, πιστεύοντας ότι έτσι μπορεί να παραπλανήσει τους Δημότες.

Ναύπλιο: Τρεις ανήλικοι έκλεψαν κοσμήματα - Συνελήφθησαν και οι γονείς τους

Ιούνιος 01, 2024 - 10:43

Συνελήφθησαν, χθες (31.5.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, -3- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν -3- ημεδαποί, ηλικίας 33, 32 και 60 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις