Δεν παραιτείται από την επιλογή Βουδούρη ο Τσίπρας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δεν παραιτείται από την επιλογή Βουδούρη ο Τσίπρας

Φεβρουάριος 18, 2014 - 18:44

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, μετά την επίσημη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα, με τον Οδυσσέα Βουδούρη αλλά και με αντιπροσωπεία της αριστερής πολιτικής κίνησης «Κοινωνία Πρώτα», δείχνει αποφασισμένος να προβεί σε συνεργασίες με δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και της κεντροαριστεράς, αδιαφορώντας ως όλα δείχνουν , για τις όποιες εσωκομματικές αντιδράσεις υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναμένεται η τελική διαμόρφωση των ψηφοδελτίων, ενώ για τις επιλογές των υποψηφίων της τοπικής αυτοδιοίκησης απ’ ότι φαίνεται η «υπόθεση» Βουδούρης, τείνει να επικρατεί εντέλει στο προσκήνιο, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας, δε δείχνει τουλάχιστον για την ώρα, καμία διάθεση παραίτησης, απ’ αυτήν του την επιλογή, επιμένοντας να «κατεβάσει» σαν υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον Οδυσσέα Βουδούρη.

Το πλατύ μέτωπο, που θέλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να προωθήσει, είναι ακόμη άγνωστο με ποιους κομματικούς όρους θα εδραιωθεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πεσβεύει και προωθεί ανατροπή μνημονιακής πολιτικής.

Πάντως, η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα, με την κίνηση «Κοινωνία Πρώτα», δε δείχνει καμία κομματική προκατάληψη, καθώς την έχουν συγκροτήσει ανεξάρτητοι βουλευτές (ανάμεσά τους και ο Οδυσσέας Βουδούρης) αλλά και πρώην στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Ωστόσο, πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εξακολουθούν να διατηρούν έντονες επιφυλάξεις.