Χάντμπολ: ο Διομήδης νίκησε τον Φοίβο 34-15 (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ: ο Διομήδης νίκησε τον Φοίβο 34-15 (φωτογραφίες)

Μάρτιος 01, 2014 - 23:00

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Φόίβος Συκεών δεν μπόρεσε να προβάλει καμιά αντίσταση στην ομάδα μας και έτσι ο Διομήδης επικράτησε με 34-15, χθες το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου.

Από την αρχή του αγώνα η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, με αποτέλεσμα οι Λύκοι να πάρουν μεγάλο προβάδισμα στο σκορ, κλείνοντας το ημίχρονο με 16-6. Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, αλλά και με διαφορετικούς ρόλους των παικτών μέσα στον αγώνα, η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο διεύρυνε τη διαφορά, με αποτέλεσμα να την εκτοξεύσει και στα 20 γκολ (5 λεπτά πριν τη λήξη).

Πρώτος σκόρερ για τους Λύκους ο Μπάμπης Ανανιάδης με 8 γκολ και δεύτερος ο Χρήστος Κεδέρης με 7 γκολ, ενώ πολύ καλή εμφάνιση επιθετικά και αμυντικά έγινε από τους μικρότερους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Ο Διομήδης αγωνίστηκε χωρίς τους Σαμαρά και Τάσκοβιτς, καθώς μικροτραυματισμοί τους ταλαιπωρούν αυτήν την περίοδο και ο Δημήτρης Δημητρούλιας τους ξεκούρασε. Πολύ καλά ποσοστά είχαν και οι τερματοφύλακές μας Χριστόφορος Νούγκοβιτς και Νίκος Λοϊζος, ενώ δεν έλειψαν και οι θεαματικές φάσεις από τον αγώνα.

Σε γιορτινό κλίμα, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, η διοίκηση του Διομήδη τίμησε τον διαιτητή Γιώργο Καραπάνο για την 100στή συμμετοχή του στην Α1 Ανδρών, ενώ έκπληξη στον μικρό Θάνο, που είναι από τους πιο πιστούς φιλάθλους του Διομήδη, έκαναν οι παίκτες της ομάδας μας, με την ευκαιρία των έβδομων γενεθλίων του και του προσέφεραν μια τούρτα, τραγουδώντας του το τραγούδι των γενεθλίων του.

Τα πεντάλεπτα:1-0, 4-2, 6-2, 8-4, 11-6, 16-6 (ημχ.), 19-9, 21-9, 25-10, 29-11, 33-13, 34-15.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας, Χαντέλης 2, Μεγαλοοικονόμου 3, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μάλλιος 3, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 4, Σπέντζος 3, Ανανιάδης 8, Δεληγιάννης 2, Λοίζος, Μαστορογιάννης, Κεδέρης 7, Χατζηκωνσταντίνου 2.

ΦΟΙΒΟΣ (Βασίλης Σκανδάλης): Κότσιφας, Καφαντάρης, Μέτσης 6, Παρπούλας, Μπαλαμός, Χατζηαγαπίου, Ναουμίδης 1, Ιωαννίδης, Τσιντίδης, Καβουσανάκης, Τάτσης 7, Ανδρεαδάκης 1, Λιόλιος, Χατζηβακαλέλης.

Διαιτητές: Καραπάνος- Δήμακης, δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: 5/7-2/3.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr