Ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ στην Αργολίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ στην Αργολίδα

Μάρτιος 12, 2014 - 13:05

Με χαρά μας σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που διοργανώνει η ΠΑΣΕΓΕΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ Αργολίδας στις 16 Μαρτίου 2014, ώρα 10:00, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας (Ηφαίστου 5, Άργος), με θέμα «Η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020».

Η Ημερίδα αυτή διεξάγεται στα πλαίσια του Προγράμματος «Προωθώντας Στόχους της Αγροτικής Κοινωνίας» που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την «Στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ) - Υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης», στο πλαίσιο  της ενημέρωσης των κρατών-μελών της ΕΕ σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου.

Η ΠΑΣΕΓΕΣ και η ΕΑΣ Αργολίδας έχουν αναλάβει την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της πολιτικής αυτής στη χώρα μας και η Ημερίδα στην Αργολίδα θα αποτελέσει σημαντική συνεισφορά στις  δράσεις του προγράμματος αυτού.

Σημειώνεται ότι την Ημερίδα θα τιμήσουν ως ομιλητές οι κ.κ. Τάκης Πεβερέτος, Πρόεδρος του ΣΕΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ και Γιάννης Κολυβάς, Προϊστάμενος του Γραφείου Βρυξελλών της ΠΑΣΕΓΕΣ για να αναλύσουν τις εξελίξεις και τις προοπτικές της ΚΑΠ της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

Η παρουσία σας στην Ημερίδα της ΕΑΣ Αργολίδας και της ΠΑΣΕΓΕΣ θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς. 

Με κάθε εκτίμηση

Αντωνόπουλος Σπύρος

Ημερομηνία: 
Κυριακή, 16 Μάρτιος, 2014 - 10:00