Οι προτάσεις του Κόμη για το Κυριακάτικο Δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι προτάσεις του Κόμη για το Κυριακάτικο Δελτίο

Απρίλιος 01, 2012 - 09:49

Καλημέρα,

Πάρα πολύ καλά πήγαμε το Σάββατο, πέρασε ο άσσος της Πλιμουθ σχετικά εύκολα πέρασε και το 1Χ που έδωσα για την Χιρονα, μην ξεχνάμε πέρασε και η δεύτερη επιλογή σε αυτό το ματς, άσσος δηλαδή και πλήρωσε 3,40. Μας τα χάλασε μόνο η Γουιμπλεντον στη βασική πρόταση καθώς έχασε με 2-1 πέρασε όμως η δεύτερη επιλογή που έδωσα το Over. Πάμε τώρα στα της Κυριακής.

401: 1 (1,45)

Ιντερ – Τζενοα: Δεν τα κατάφερε η Ιντερ με την Γιουβεντους και έχασε με 2-0, αποτέλεσμα αυτής της ήττας ήταν να καταρρεύσει στην 8η θέση!!! μια ομάδα που να θυμίσουμε πριν δυο χρόνια πήρε το Τσαμπιονς Λιγκ επίσης απολύθηκε ο προπονητής της Κλαουντιο Ρανιερι με τον 36 χρόνο Αντρεα Στραμακιονι να τον αντικαθιστά. Πολύ μέτρια φέτος η Τζενοα, θεωρητικά δεν κινδυνεύει άλλα άμα συνεχίσει όπως πάει θα μπει σε περιπέτειες. Διαλέγω τον άσσο γιατί πιστεύω πως μια αλλαγή προπονητή φρεσκάρει την ομάδα και δίνει κίνητρο στους παίχτες, επίσης η Ιντερ αγνοεί την λέξη νίκη εδώ και 5 αγώνες εντός έδρας. Χωρίς καμιά απουσία η Ιντερ ενώ η Τζενοα χωρίς Κονσταν και Γκρανκβιστ.

428: 1Χ (1,60) Δ.Ε

Κέρκυρα – ΑΕΚ: Μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-0 εντός έδρας η διοίκηση αποφάσισε να απολύσει τον τεχνικό της Γκραθια και να τον αντικαταστήσει με τον Τίμο Καβάκα πρώην του Πλατανιά. Η ΑΕΚ είναι ένα καζάνι που βράζει, πληρώθηκαν μέρος τον χρημάτων που τους χρώσταγε η διοίκηση αλλά οι Βαργκας,Χοσε Καρλος και Μπελεκ αρνούνται να υπογράψουν το νέο διακανονισμό. Διαλέγω την διπλή ευκαιρία στον 1Χ που πληρώνει πολύ καλά με 1,60, καθώς η ΑΕΚ κατεβαίνει με πολλά αμυντικά κενά συν ότι η Κέρκυρα έχει νέο τεχνικό και καίγεται για βαθμούς καθώς μια ενδεχόμενη νίκη πιάνει τον Εργοτέλη στην 13η θέση. Δεύτερη επιλογή ο άσσος στο 3,30 να είναι δελεαστικό. Χωρίς Βεντσελ,Γκουσταβο η Κέρκυρα. Η ΑΕΚ χωρίς Μανωλά,Δέλλα,Γεωργέα και Καράμπελα.

434: Χ2 (2,06) Δ.Ε

Βαλένθια – Λεβαντε: Τοπικό ντέρμπι χωρίς αντιπαλότητα. Τους χωρίζουν μόνο 3 βαθμοί και οι δυο ομάδες είναι μέσα στην πεντάδα, η Βαλένθια είναι στην 3η θέση με 47 βαθμούς ενώ η Λεβαντε στην 5η με 44 βαθμούς. Μεσοβδόμαδα η Βαλένθια είχε ευρωπαϊκό ματς και έχασε με 2-1 από την Αλκμααρ. Διαλέγω το Χ2 στην διπλή ευκαιρία για να είμαι καλυμμένος. Με πολλές σημαντικές απουσίες η Βαλένθια, χωρίς 5 βασικούς παίχτες με πιο ηχηρή απουσία του πρώτου σκόρερ της Σολδαδο. Από την άλλη η Λεβαντε κατεβαίνει πλήρης. Για τους πιο ριψοκίνδυνους το διπλό με 5,00 απόδοση είναι ρίσκο, το προτείνω σαν δεύτερη επιλογή. Χωρίς Μπρουνο,Μιγκελ,Αλμπα και Μπανεγα όπως και Σολδαδο που είπαμε πιο πριν η Βαλένθια.

Καλή επιτυχία.