Ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ στην Αργολίδα (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ στην Αργολίδα (φωτογραφίες)

Μάρτιος 16, 2014 - 17:05

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ημερίδα διοργάνωσε η ΠΑΣΕΓΕΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ Αργολίδας σήμερα Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας, με θέμα «Η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική) στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020».

Η Ημερίδα αυτή έγινε στα πλαίσια του Προγράμματος «Προωθώντας Στόχους της Αγροτικής Κοινωνίας» που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την «Στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ) - Υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης»,στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κρατών-μελών της ΕΕ σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου.

Η ΠΑΣΕΓΕΣ και η ΕΑΣ Αργολίδας έχουν αναλάβει την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της πολιτικής αυτής στη χώρα μας και η Ημερίδα στην Αργολίδα αποτέλεσε σημαντική συνεισφορά στις δράσεις του προγράμματος αυτού.

Οι ομιλητές Τζανέτος Καραμίχας πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ,ο Τάκης Πεβερέτος πρόεδρος του ΣΕΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ και ο Γιάννης Κολυβάς προϊστάμενος του Γραφείου Βρυξελλών της ΠΑΣΕΓΕΣ ανέλυσαν τις εξελίξεις και τις προοπτικές της ΚΑΠ της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

Την ημερίδα παρακολούθησαν πάρα πολλοί ενδιαφερόμενοι ,ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αργολίδας Σ. Αντωνόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Κοδέλας, ο αντιπεριφερειάρχης Τ. Χειβιδόπουλος , ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Φ. Στεφανόπουλος,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άργους-Μυκηνών Θ. Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχος Π. Δούρος. (Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr