Εγκαίνια Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου στο δήμο Άργους- Μυκηνών (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εγκαίνια Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου στο δήμο Άργους- Μυκηνών (φωτογραφίες)

Μάρτιος 19, 2014 - 15:09

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το Κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο του δήμου Άργους - Μυκηνών, εγκαινιάστηκε σήμερα Τετάρτη 19 Μαρτίου με σκοπό  τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων και ανασφάλιστων πολιτών .Τα εγκαίνια τέλεσε ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, παρουσία του δημάρχου Δ. Καμπόσου, του ιερέα Γ. Σελλή, των υπευθύνων γιατρών Δ.  Κατσένη και Κ. Παναγιωτόπουλου του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Φ. Στεφανόπουλου του προέδρου του Ε.Ε.Σ. Άργους Α. Πραξιτέλους αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Καθοριστική για την οργάνωση και λειτουργία της νέας κοινωνικής δομής είναι η συμβολή του Ιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας. Στόχοι του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, εκτός από την παροχή υπηρεσιών περίθαλψης σε ανασφάλιστους πολίτες, είναι η πρόληψη νοσημάτων και η ενημέρωση μέσω δράσεων που θα οργανώνονται και θα υλοποιούνται με τη συνεργασία και άλλων φορέων.
Από το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο θα χορηγούνται δωρεάν φάρμακα σε όσους αδυνατούν να τα προμηθευτούν, αλλά και υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα, σε άτομα που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr