Αγώνες μπάσκετ σε Άργος και Ερμιόνη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αγώνες μπάσκετ σε Άργος και Ερμιόνη

Απρίλιος 04, 2012 - 14:46

φωτογραφία eurokinissi-Θανάσης Καλιάρας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πραγματοποίησε την κλήρωση των προκριματικών αγώνων στα πανελλήνια πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών.Μαλιστα δυο από αυτά τα τουρνουά θα διεξαχθούν στην Αργολίδα στο Άργος και την Ερμιόνη.
Στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους με συνδιοργανωση του Δήμου Άργους –Μυκηνών θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες των παιδων και συγκεκριμένα ο Β όμιλος που είναι οι πρωταθλήτριες ομάδες της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλλαδας.Στον όμιλο αυτό είναι και ο πρωταθλητής της ΕΣΚΑ-Κ Αριστεας Άργους που θα έχει αντιπάλους, τον Σπόρτιγκ Πατρών της Α.Ε. Σπάρτης και τον ΑΓΣΙ Ιωαννινων.
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι.
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Σπόρτιγκ-Αριστεας 5μμ
Σπάρτη-Γιάννινα 7μμ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Γιάννινα-Σπόρτιγκ 4μμ
Αριστεας-Σπάρτη 6μμ
ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Σπόρτιγκ-Σπάρτη 11.00
Γιάννινα-Αριστεας 13.00
Την πρόκριση για τα τελικά παίρνει η πρώτη ομάδα του ομίλου.
Στο κλειστό γυμναστήριο της Ερμιόνης από τις 18 έως τις 20 Απριλίου θα γίνει η προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων με την συμμετοχή του Α.Ο. Ερμιόνης που είναι ο πρωταθλητής της ΕΣΚΑ-Κ.Η ομάδα του Γιάννη Σκορδη έχει αντιπάλους την Άμιλλα Τρίπολη την Κάτω Αχαγια και τον Πήγασο Αγρινίου.
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι.
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ερμιόνη-Πήγασος 5μμ
Άμιλλα-Κάτω Αχαγια 7μμ
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Αχαγια-Ερμιόνη 5μμ
Πήγασος-Άμιλλα 7μμ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ερμιόνη-Άμιλλα 10.00
Αχαγια-Πήγασος 12.00
Η πρώτη ομάδα του ομίλου παίρνει την πρόκριση για την τελική φάση.
Το πανελλήνιο των κορασίδων θα γίνει στο γήπεδο της Περιβολας στην Πάτρα όπου στις 7,8και 9 Απριλίου και ο Αρατος Κιάτου πρωταθλητής της ΕΣΚΑ -Κ θα αντιμετωπίσει την Άμιλλα Τρίπολης τα Γιάννινα και τον Απόλλωνα Πατρών.
Στα Γιάννινα στις 18,19 και 20 Απριλίου θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων με την ομάδα της Κορίνθου να αντιμετωπίζει τον Σπόρτιγκ Πατρών τα Γιάννινα και την Καλαμάτα.(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος)