Οι προτάσεις του Κόμη για το Σαββατιάτικο δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι προτάσεις του Κόμη για το Σαββατιάτικο δελτίο

Απρίλιος 21, 2012 - 10:10

Καλήμερα
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.
Για άλλη μια φόρα πήγε ταμείο η στήλη με 3/3. Πέρασε ο άσσος της Μπιλμπάο με την Σεβίλλη,πέρασε ο άσσος του Λεβαδειακού με την Ξάνθη και πέρασε το Χ2 στην διπλή ευκαιρία της Σαν Λορέντζο με την Ρασινγκ για το Αργεντίνικο πρωτάθλημα. Σε καλή μεριά λοιπόν. Πάμε τώρα στα σημερινά, πλούσιο το κουπόνι για αυτό το Σάββατο με πάρα πολλά καλά ματς.

306: 2 (2,15)
Καρταγενα - Αλμερια: Δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό η Καρταγενα, στο -11 από την σωτήρια και χωρίς νίκη για 7 σερί ματς. Ακόμα πιο ντεφορμέ είναι η ομάδα της Αλμεριας που παραμένει για 8 σερί ματς.Θεωρώ πως σε αυτό το ματς,η Αλμερια είναι καλύτερη ομάδα έχει και πολύ ισχυρό κίνητρο στο ματς (-1β από τα μπαράζ) και θα το πάρει το διπλό επίσης άλλος ένας λόγος που με σπρώχνει στον άσσο είναι η επιστροφή για την ομάδα της Αλμεριας του μεγάλου της Σκόρερ Ουγιόα (24 γκολ σε 29 συμμετοχές). Χωρίς Γκασπαρ,Ριαου,Ντιμας για την Καρταγενα ενώ για την Αλμερια Σοριανο και Γκοιτομ είναι εκτός.
251:2 (2,20)
Κροτονε - Βερόνα: Ματς όλα τα λεφτά για την Βερόνα, με νίκη ξεπερνάει την Τορίνο στην κορυφή έστω και με 2 ματς περισσότερα. Η Κροτονε είναι σε απόσταση ασφαλείας από της ομάδες που ανησυχούν για τον υποβιβασμό. Ένας λόγος που με πάει στο διπλό είναι οι πολλές και σημαντικές απουσίες της Κροτονε,χωρίς 5 του βασικού κορμού με την μεσαία γραμμή να έχει πληγεί πιο πολύ από όλες. Πλήρης η Βερόνα. Σαν δεύτερη επιλογή θα πρότεινα το Χ για κάλυψη.
267: 1 (1,55)
Μπλακπουλ - Μπερνλι: Η Μπλακπουλ λύγισε μεσοβδομαδα την Λιντς στο τέλος και εξασφάλισε μια θέση στην εξάδα. Αδιάφορη η Μπερνλι αφού αποχαιρέτησε και της τελευταίες ελπίδες για τα πλέι οφ. Διαλέγω άσσο γιατί η Μπλακπουλ είναι καλή ομάδα,έχει ένα έξτρα κίνητρο να αναρριχηθεί όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία μπορεί, επίσης σημαντικές είναι η απουσίες για άλλο ένα ματς για την Μπερνλι. Χωρίς τους βασικότατους Ροντριγκες και Πατερσον επιθετικοί και οι δυο ενώ Σαουθερν και Μπεντναρ θα απουσιάζουν για την Μπλακπουλ.