Οι προτάσεις του Κόμη για το Κυριακάτικο Δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι προτάσεις του Κόμη για το Κυριακάτικο Δελτίο

Απρίλιος 22, 2012 - 07:44

Καλημέρα,
Δεν πήγε καλά το Σάββατο για εμάς, πέρασε ο άσσος της Μπλακπουλ και μας τα χάλασαν Βερόνα και Αλμερια και έτσι κάπου εκεί τερματίστηκε το σερί που είχαμε με 4 σερί ταμεία.Πάμε τώρα στα της Κυριακής.Να μην ξεχάσουμε ότι σήμερα είναι και η τελευταία αγωνιστική στο Ελληνικό πρωτάθλημα,καλό είναι να αποφύγετε τα πονταρισματα εκεί γιατί όπως πάντα η τελευταία αγωνιστική κρύβει πολλές εκπλήξεις.
405: 1 (2,65)
Άουγκσμπουργκ - Σαλκε: Ματς κλειδί για τους Βαυαρούς καθώς με νίκη εξασφαλίζουν την παραμονή τους,στον αντίποδα η Σαλκε δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση έχει δυο σερί ήττες. Διαλέγω άσσο καθώς βλέπω κίνητρο για την Άουγκσμπουργκ για τελειώνει με την υπόθεση παραμονή,επίσης πολλές και σημαντικές οι απουσίες για την Σαλκε ίσως κάνουν δυσκολότερο το έργο για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.Χωρίς Ντε Γιονγκ και Γκογκια η Άουγκσμπουργκ ενώ για την Σαλκε Φουξ,Φαρφαν,Παπαδόπουλος,Εσκουδερο,Ουνερσταλ με τους τρεις πρώτους να λογίζονται βασικοί.
463: Χ2 (1,96) Δ.Ε
Βαλένθια - Μπετις: Εντός τον τελευταίο καιρό δεν τα παει καλά, εκτός (Ευρώπη) μπορούμε να πούμε μια χαρά έχασε με 4-2 από την Ατλεκτικο αλλά έχει πολλές ελπίδες για να παει στο τελικό. Προσφάτως καθάρισε την υπόθεση παραμονή η Μπετις, και βρίσκεται μόλις τέσσερις πόντους μακριά από την Ευρώπη. Διαλέγω Χ2 στην διπλή ευκαιρία για τρεις λόγους.Πρώτον το μυαλό της η Βαλένθια το έχει στον σούπερ δεύτερο ημιτελικό με την Ατλεκτικο την Πέμπτη.Δεύτερον το κίνητρο για να βγει Ευρώπη η Μπετις και τρίτον η Βαλένθια κατεβαίνει στο ματς με πολλές απουσίες στο ματς. Χωρίς Μπανέγα, Τ. Κόστα, Πάμπλο Ερνάντεθ, Ματιέ, Μιγκέλ, Αντούριθ γνωστές και μακροχρόνιες η απουσίες της Μπετις.
Καλή επιτυχία.