Το Άργος πανηγυρίζει για τον Διομήδη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το Άργος πανηγυρίζει για τον Διομήδη

Απρίλιος 22, 2012 - 13:05

φωτογραφία eurokinissi-Σοφία Κοντού

Υποδοχή ανάλογη με αυτή που τους αρμόζει και τους αξίζει είχε η αποστολή του Διομήδη με την επιστροφή της από το Ισραήλ στο Άργος.Παρα το ότι υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση ( λόγω βλάβης στο πούλμαν ) δεκάδες φίλοι του Διομήδη βρεθήκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Δημαρχείο του Άργους.

Εκεί τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος , ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανόςς οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ Βασίλης Σιδέρης και Μαρία Λολακά , Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο κ.Καμποσος συνεχάρει τους παίκτες και τον προπονητή των < ΛΥΚΩΝ > κάλεσε όλο το Άργος να δώσει δυναμικό παρών την Κυριακή στο Λουτράκι στον επαναληπτικό αγώνα με την Μακάμπι και ανακοίνωσε ότι το νέο κλειστό γυμναστήριο θα ονομαστεί Διομήδης Άργους.

.Συνεχίζει να γράφει ιστορία η ομάδα χαντ-μπολ του Διομήδη,η ομάδα του Άργους πέτυχε μεγάλη νίκη 29-26 επί την Μακαμπι ,μέσα στο Τελ-Αβιβ στον πρώτο ημιτελικό του τσαλετζ-καπ.Ετσι οι < ΛΥΚΟΙ > πάνε την Κυριακή στο Λουτράκι στον επαναληπτικό ημιτελικό έχοντας ένα αέρα τριών γκολ.
Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρουλια έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι,μπορεί στις αρχές του Β ημιχρόνου η Μακαμπι να ξέφυγε με τρία γκολ ( 15-12 ) όμως ο Διομήδης ισοφάρισε και στο πενήντα με ένα επιμέρους σκορ 5-1 πήρε διαφορά που του χάρισε την νίκη.
Τα δεκάλεπτα 3-2 6-6 11-11 (ημίχρονο ) 16-15 20-21 26-29
Ο Σαμαράς ο κορυφαίος του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη γιατί παρεμπόδισε γρήγορη σέντρα,όμως σύμφωνα με τον διαιτητή και τον παρατηρητή δεν θα γίνει περαιτέρω έκθεση και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον επόμενο αγώνα.
Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρουλιας τόνισε ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα,θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο αγώνα,ήταν ένα παιχνίδι που ήθελε υπομονή και πιστεύω ότι κάναμε εν από τα καλύτερα μας παιχνίδια από άποψη χαρακτήρα.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ
Τσουλος Ζαραβινας 6 Μεγαλοοικονομου 3 Κρεμαστιωτης Πασιας Πριοβολος Μαλιος 6 Νουγκοβιτς Σαμαράς 7 Κοντουλης Ουροσεβιτς 1 Τασκοβιτς 4 Μαραγκός 2 Σπεντζος Ελευθεριου (ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος-φωτογραφίες eurokinissi-Σοφία Κοντού)