Βόλεϊ: ο ΓΣΑ έχασε από τον Αιγιαλέων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βόλεϊ: ο ΓΣΑ έχασε από τον Αιγιαλέων

Νοέμβριος 26, 2015 - 20:03

Η ομάδα του ΓΣΑ Volley Ανδρών την Κυριακή αγωνίστηκε για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντί στην Α.Ο. Αιγιαλέων, μια εξίσου καλή ομάδα με ιστορία στο άθλημα, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους του κλειστού γηπέδου Άργους ένα όμορφο θέαμα παρά την ήττα του ΓΣΑ.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με ήττα στο πρώτο σετ … αλλά δεν άργησε να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη στο δεύτερο σετ. Τα επόμενα σετ κύλησαν με αγωνία και αρκετή πίεση καθώς το αποτέλεσμα κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο.  Οι ομάδες ήταν το ίδιο δυνατές και η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες… Σύμφωνα και με τον τεχνικό της ομάδας Γ. Κατσαρό θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί κάποια μικρολάθη ώστε να είχε επιτευχθεί η νίκη …αλλά σίγουρα μέσα από την ήττα τους μπορούν να δουν τα λάθη τους και τις αδυναμίες τους προς βελτίωση!!

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην Πάτρα με την Α.Σ.Π. Απόλλωνα.

Τα σετ: 17-25, 25-23, 23-25, 23-25.

Η σύνθεση του ΓΣΑ : (Κατσαρός): Νικολίτσας, Κατσιώνης, Σκουντούμης, Αντουλινάκης, Αργυρόπουλος, Σχίζας, Καραμήτσος, Τσαλικιαν, Μπίσκος, Καχριμάνης, Παπαδόπουλος (Λ), Καραργύρης (Λ) , Πλαστήρας, Σπανός

Η σύνθεση του Α.Ο. Αιγιαλέων: (Μαυρομάτης): Αδαμόπουλος, Οικονομόπουλος, Θανάσουλας, Καρανικόλας, Διονυσόπουλος, Πανταζόπουλος, Σταθόπουλος (Λ), Σούρτσε, Παπασταθόπουλος, Κορομπόκης (Λ), Κοσκινάς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




1

ΑΡΑΤΟΣ 1893

5

2

Α.Γ.Σ. ΑΠΙΣ

4

3

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ

4

4

Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ

2

5

Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ

2

6

Α.Γ.Σ.Π. ΘΗΣΕΑΣ

1

7

Φ.Ο.Ν. ΟΜΟΝΟΙΑ

0