Βόλει: Ήττα του ΓΣΑ στη Πάτρα από τον Απόλλωνα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βόλει: Ήττα του ΓΣΑ στη Πάτρα από τον Απόλλωνα

Δεκέμβριος 03, 2015 - 22:42

Με το κεφάλι ψηλά έφυγε ο ΓΣΑ το Σάββατο 28-11-2015 από την όμορη πόλη “Πάτρα” καθώς έδειξε στον Απόλλωνα πως είναι σκληρός αντίπαλος. Παρότι η πλάστιγγα εν τέλει έγειρε προς το μέρος του Απόλλωνα … παρατηρώντας τη βαθμολογία (3-0) στα σετ (25-17, 26-24, 25-21) συμπεραίνουμε πως ο ΓΣΑ δεν τον άφησε να πάρει ανάσα!! Η εμφάνιση της ομάδας μας εν τω συνόλω χαρακτηρίστηκε “αποδοτική” απο τον τεχνικό μας αλλά και συγκεκριμένα η απόδοση των “μικρων” ήταν ιδιαίτερα απολαυστική όπως του Τσαλικιάν και του Νικολίτσα που απέδωσαν τα ζητούμενα.

“Από κάθε αγώνα πρέπει να λαμβάνουμε κάτι …δεν χάνουμε το παιχνίδι, αντίθετα το ζούμε και μαθαίνουμε” λέει ο τεχνικός της ομάδας Γ. Κατσαρός.

Σύνθεση Γ.Σ. Άργους (Κατσαρός): Σπανός, Αργυρόπουλος, Σχίζας, Τσαλικιάν, Αντουλινάκης, Μπίσκος, Πλαστήρας, Νικολίτσας, Καχριμάνης, Καραργύρης(Λ)

Σύνθεση Απόλλωνα Πατρών (Σταματόπουλος):Χασάπης, Παπαχαραλαμπόπουλος,Κουκουζέλης, Ζωντανός, Κανάς, Πελεκούδας, Σακκάς (Λ), Παυλόπουλος, Αλτάνης, Παπαθανασόπουλος, Μπιθιτσίκας (Λ), Παπαδόπουλος

Στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας Γ.Σ.Άργους Volley Ανδρών έχει ρεπό.

Την Κυριακή 6-12-15 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί  η 1η αγώνιστική για το Πρωτάθλημα Παμπαίδων  Β’ ομίλου, στο ΔΑΚ Αργους μεταξύ του Γ.Σ.Αργους και του Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκού ..περιμενουμε τη στηριξή σας για την υποστήριξη των νέων του ΓΣΑ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

            Ομάδα          ΒΑΘ.   
1    Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ    5  
2    ΑΡΑΤΟΣ 1893          5  
3    Α.Γ.Σ. ΑΠΙΣ              4  
4    Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ      4  
5    Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ           2   
6    Α.Γ.Σ.Π. ΘΗΣΕΑΣ    1   
7    Φ.Ο.Ν. ΟΜΟΝΟΙΑ    0