Κατασκευή Μονάδας Διαχείρισης Απορριμμάτων στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κατασκευή Μονάδας Διαχείρισης Απορριμμάτων στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Ιούλιος 06, 2016 - 18:14

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

''ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ -ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ- Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ''

ΝΑΙ στο έργο '' Κατασκευή μονάδας μηχανικής διαλογής στα πλαίσια προσωρινής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων» αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο  Άργους - Μυκηνών στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος στην εισήγησή του τόνισε " Έχουμε έτοιμες μελέτες για αυτή τη μονάδα διαλογή-κομποστοποίηση, τα χρήματα είναι επιχορήγηση του υπουργείου Εσωτερικών,  δεν μπαίνουμε στην διαδικασία της ιδιωτικοποίησης των απορριμμάτων, η ΤΕΡΝΑ για την διαχείριση των απορριμμάτων θα έπαιρνε 130 εκατ. και για τους δήμους δεν θα ξεπεράσουν τα 40 εκατ."

"ΔΕΝ υπογράφω για 27 χρόνια να σέρνεται αυτός ο ΛΑΟΣ, από μένα  ΠΟΤΕ , έφθασε η ώρα να υλοποιηθούν οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου."
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Νικητόπουλος  στήριξε την πρόταση του δημάρχου και σημείωσε πως ο λαός θα έχει μεγάλο όφελος από αυτό το έργο.
Δείτε στο βίντεο την εισήγηση του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου ,την τοποθέτηση  του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρη Νικητόπουλου ,του Δημήτρη Πλατή  της παράταξης "Οι Πολίτες Μπροστά",  του Γιώργου Θεοδοσίου της παράταξης «Λαϊκής Συσπείρωσης» και των δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης ''Αλλος Δρόμος'' Σπύρου Τσετσέκου και Παναγιώτη Πεβερέτου. https://youtu.be/nxtBwOSTLv8

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ-Κατασκευή Μονάδας Διαχείρισης Απορριμμάτων -συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο